Lányok, nők. magas férfiak vagy az alacsonyabbak jönnek be nektek?
komolyan, néha úgy érzem magamat itt a gyk-n, mintha teli lenne értelmi fogyatékosokkal. Kutya nem kérdezte, hogy nektek mi jön be egy pasin, az volt a kérdés, hogy "magas férfiak vagy az alacsonyabbak jönnek be nektek?"
Tényleg ilyen nehéz egy kérdőmondatot értelmezni? El kéne végezni végre azt az általános iskolát.
1: "de igazából mindegy ki milyen magas mert tetszett már nagyon magas fiú is"
De a nagyon alacsonyt valahogy nem írtad :DDDDDDDD
Én elég magas vagyok, szóval kicsit kellemetlenül érzem magam egy alacsonyabb srác mellett, de nem számottevő a magasság szerintem.
Ráadásul szerencsétlen alacsony férfiakat mennyien szidják, én tök sajnálom őket. Nem az a baj, ha valakinek a magasabbak jönnek be, hanem hogyha egy ilyen ember az alacsonyabbakra megjegyzést tesz, de ezt csak kiegészítésképp itthagyom.
Ha így rákérdezel, akkor azt mondom, hogy a magas.
Viszont életem legnagyobb szerelme, akinek az elvesztésébe majdnem belehaltam, akkora volt mint én (170 cm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!