Hogyan képzeled el az ideálodat? Nemet írj
Chris Evans
A tökéletes már évek óta 🙂
29/N
Fiú:
Hosszú egyenes szőke/világosbarna hajú, kék szem, nem túl magas, nem túl izmos, vékony. Finom de mégis karakteres arcvonások.
Lány:
Vagy szőke haj, kék szem, viszonylag magas, vékony, finom de karakteres arcvonások
Vagy
Fekete haj, frufru
23 éves transznemű lány vagyok, pánszexuális
Külsőre így :D
Belsőre: vegan, állatbarát, introvertált, nyugodt, megbízható, nem akar gyereket, hasonló a világnézetünk, nagyjából egyezik az érdeklődési körünk és az ízlésünk.
Külső (ezek nem "elvárások", nyilván nem utasítanék el egy szőke fiút azért, mert szőke): sűrű fekete, nem beállított haj, nem feltétlenül hófehér bőr, szép, kifejező szemek, sűrű szemöldök, széles állkapocscsont, ápolt, fehér fogak, széles váll, vastag csontozat, sportos testalkat, az enyémnél nagyobb testmadasság, jó testtartás, egyszerű öltözködés.
Belső (nem tudok olyan pontos ideált írni, mint a külső esetén, nem volt még barátom): magabiztosság, bevállalósság, jó humor, művészet, sport iránti érdeklődés, sok-sok mosoly :).
Ja, és fiú legyen :D (én lány vagyok).
Hosszú barna hajú, barna szemű, kicsit vastagabb, testesebb lány. Egész pontosan arra gondolok, hogy kb 5 kg plusz a jó helyeken nagyon jól tud állni.
Ééés most éppen olyan nő tetszik, aki nagyon nem ilyen. Persze, a testalkatával természetesen nincs semmi probléma, de a többi ideálommal köszönőviszonyban sincs. Na, kb ennyit is jelentenek az ember elképzelései 🙄😂
F
Sportos,magas,igazi "nehéz fiú" típus.
Haj oly' mindegy,akár tőlem kopasz is lehet ha jól áll neki.
Külső: legyen az én 176 centimnél magasabb, szélesvállú, ápolt, szép és kifejező szemű, szép mosolyú. Ami a testalkatát illeti: mindegy, ameddig egészséges (ne legyen túl sovány és túlzottan duci se).
Belső: (mivel nekem sem volt még barátom, így nekem sem lesz annyira pontos az ideál) figyelmes, kommunikatív, tisztelettudó, egyenlőfél a kapcsolatban (egyik rokonunk olyan, hogy kegyetlenül alárendeli magát a feleségének, bár összetett a szitu, de engem ez taszít). Határozottság, jó humorérzék, jó hallgatóság, jó beszélgetőpartner. Nem tudom ez mennyire kivitelezhető a.. valóságban? :D De annak örülnék a legjobban, ha egyszerre a "pasim" és egy tényleges barátom lenne.
Fiúról írtam és lány vagyok :D
Az én nő ideálom : kb 165cm magas, széles csípő, karcsú derék (de ez nem igazán fontos) barna/sötét haj, a szemszín nem igazán számít, de én jobbszeretem a barnát.
De a legfontosabb a csodálatos, nevető szem, a gyönyörű, széles mosoly és a csilingelő nevetés, amit egész nap tudnék hallgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!