Az gond ha én kifejezetten kis mellű nőket tartom vonzónak ?
Figyelt kérdés
Természetes Nem csak az a lényeg benne, az egész nő fontos, de ha választani kellene egy nagy és egy kis cicis nő közül én a kicsit választanám.
Mindenhol a nagyot sulykolják és azt mondják hogy az a nőiesség egyik fő fizikai jellemzője. Ellenben nekem a “deszka lányok tetszenek”
Akkor nekem baj van a vonzalmammal?
2021. jún. 12. 10:20
1/11 anonim válasza:
Kinek lehetne gond? Magánügyed.
Ízlések és pofonok...
3/11 anonim válasza:
Nem gond, csak lehetőleg muljon el 18.
4/11 anonim válasza:
Ha valaki azt írja, neki gond, akkor onnantól kezdve a magymellűek fognak tetszeni? Vagy mégis mi értelme a kérdésednek?
6/11 anonim válasza:
Nem baj. Kifejteném a véleményem, de röviden, tömören inkább írok ennyit.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ízlések és pofonok! -Neked nem tetszik, ha a helyi vasúttársaság része a barátnőd, (azaz a természet tekintélyes ütközőkkel áldotta meg,) mások meg szeretnek pofonokat kapni egy belengetett emlőpártól.
8/11 anonim válasza:
Igen, ez beteges! Vizsgáltasd ki magad...
9/11 anonim válasza:
Miért kell 86ezer kismelles kérdést kiírni?
Nézz körül az utcán és meglátod, hogy mindenféle mellű nő sétál a barátjával az utcán és nyilván tetszenek egymásnak, hiszen együtt vannak. Nyilvánvalóan természetes, ha valaki a kicsi cicit szereti.
Egyébként meg megváltoztatná véleményed, ha azt mondjuk, hogy gond vagy mi?
Nem értem ezeket a kérdéseket, állj ki a saját ízlésed mellett.
10/11 anonim válasza:
Alapvetoen hulyeseg a mellmeret alapjan szelektalni embereket, mert ha tetszik, szimpatikus, akkor lenyegtelen milyen a melle. Viszont a mellmeret azert altalaban osszefuggesben van az egesz testalkattal, ami azert megis csak meghatarozo a tetszesben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!