Miért ilyen furcsák a magyarországi emberek?
Hollandiában születtem és nőttem fel. 3 éve költöztem Budapestre és nagyon furcsának tartom, hogy itt a magyar emberek utalják egymást. Pl.: ha külföldön összefut két magyar, vagy nem állnak szóba egymással, vagy át akarják baszni egymást. Nem bíznak egymásban. Másik dolgot, hogy nagyon irigyek, magyar a magyarra. Ki akarják használni egymást. Állandóan negatívak. Rád akarják nyomni a saját maguk feszültséget. Feljött hozzám az osztalytarsam,
pont kész lett a vacsora, erre csodálkozott, hogy megkináltam, mert itt Pesten ez nem szokás. Persze, nem mindenki, de ez az általános.
Te vagy az karigeri? Azért nem tudsz, csak magyarul :) semmiféle propagandát nem nyomatok, kicsihuszár
És vagy 20 országban jártam, te kis majomka. Te viszont seholsem, mert semmilyen nyelven nem tudsz.
Röviden?
A pénzhiány magával hozza a negatív gondolkodást is.
Persze voltak egyéb változók is, amik miatt sokan ennyire megkeseredtek az országban.
"Boomer" rokonom sokat mesélt arról, hogy érezhetően másképp álltak egymáshoz az emberek a szocializmusban. Ezzel most nem az átkos rendszert akarom isteníteni, hanem az azóta bekövetkezett változások, rendszerváltás, elbocsátások, világválság, kormányválság, óriási korrupció egy keserű hellyé tették ezt az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!