Miért ilyen furcsák a magyarországi emberek?
Hollandiában születtem és nőttem fel. 3 éve költöztem Budapestre és nagyon furcsának tartom, hogy itt a magyar emberek utalják egymást. Pl.: ha külföldön összefut két magyar, vagy nem állnak szóba egymással, vagy át akarják baszni egymást. Nem bíznak egymásban. Másik dolgot, hogy nagyon irigyek, magyar a magyarra. Ki akarják használni egymást. Állandóan negatívak. Rád akarják nyomni a saját maguk feszültséget. Feljött hozzám az osztalytarsam,
pont kész lett a vacsora, erre csodálkozott, hogy megkináltam, mert itt Pesten ez nem szokás. Persze, nem mindenki, de ez az általános.
Itt rengeteg helyen ez van.Nem kell ezzel foglalkozni.Aki negatív lapát,ennyi.Igazad van egyébként mert nagyrészt ilyen a magyar ember persze tisztelet a kivételnek de rengeteg ilyen frusztrált egyén van.
Mi felénk is szinte csak ilyenek vannak
Ja még egy nagyon utált tulajdonságot kihagytál:kíváncsiskodás olyan dolgok iránt ami qvára nem rájuk tartozik és pletyka pletyka hátán és nem jóindulatból😊
A magyarok pedig kiféle és amúgy is önző bunkók, tehát igazából nem gondolom, hogy ebben mi jönnénk ki győztesnek.
Amúgy meg igen, búvalb*szott nép, de nézd csak meg:
A politikánk a gyűlöletre, kirekesztésre, intoleranciára épül és ezt erősíti fel az emberekben. A nettó medián átlagkereset (is) az EU-ban az egyik legalacsonyabb, gyakorlatilag nem sok jó jut ennek a népnek.
2 dologról ismerheted meg a tipikus elvakult, kamuzó válaszadót:
1. Nyomatja a kormánypropaganda által jól ismert kulcsszavakat: "ballib"
2. Olyan hihetetlen sztorit ad elő, amiről még az is tudja, hogy hazugság, aki nemhogy 10, hanem 2 országban sem járt (mind a 9-es válaszadó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!