Aki koldus az valójában lusta volt dolgozni és most kéreget?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 19:19
11/16 anonim válasza:
#9: Ha már ekkora marha nagy hívő vagy, akkor ha jól tudom olyan is van, hogy "ne ítélj, hogy ne ítéltess!" Ugye?
Na, ezért tartom hülyeségnek az egész vallásosdit, a biblia meg csak egy mesekönyv. Saját maguknak mondanak ellent, szinte mindenben.
12/16 A kérdező kommentje:
#10 Akkor rossz kategóriaban vagy mert én a vallásba irtam ki
2021. jún. 10. 22:03
13/16 A kérdező kommentje:
#11 Hol írtam hogy hívő vagyok? Csak bemásoltam a biblia részletet ami alapján szidják a munkakerülőket 😂😂
2021. jún. 10. 22:06
14/16 anonim válasza:
#12 Emberek/emberi tulajdonságok kategóriában vagyunk jelenleg😅
15/16 A kérdező kommentje:
#14 igen mert a jelentgető trollok miatt átlett ide rakva sajnos
2021. jún. 11. 06:26
16/16 anonim válasza:
Ahány ember, annyi történet! A koldussá válók túlnyomó hányada részben vagy egészben, tehet arról, hogy azzá vált, - mert többnyire mentálisan gyenge, könnyelmű emberek válnak koldussá, - ugyanakkor vannak olyan emberek is, akik önhibájukon kívül jutnak koldus sorsra. A probléma az ebben, hogy a ma szélhámos világában gyakorlatilag lehetetlen küldetés hitelt érdemlően kisilabizálni, hogy aki éppen nálam kéreget, az melyik kategória. Problémás az is, hogy a koldulás nem más, mint napi szintű, bizonytalan kimenetelű tűzoltás, - érdemi megoldást lényegében semmire nem nyújt, - ugyanakkor hiába van meg valakiben a hajlandóság arra, hogy elkezdjen dolgozni valahol, amíg a munkáltatók bejelentett lakcím létéhez kötik a foglalkoztatás lehetőségét. Az állam lényegében homokba dugja a fejét, - a jelek szerint nem érdeke, hogy elősegítse a foglalkoztatás, társadalomba visszailleszkedés lehetőségét az elesetteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!