Felnőtt dolgozó családfenntartó emberek hogyhogy nem érdekel hogy nem kapják meg rendben a fizetésüket? Ebből élnek!
Úgy néz ki sokat kell még tanulnom az emberi lélektanról.
Azt magyarázza el nekem valaki, hogy felnőtt dolgozó családfenntartó gyereket nevelő embereket hogyhogy nem érdekli az hogy a jogosan megszolgált munkabérüket nem kapják meg? Csonka bért kapnak azzal az indokkal hogy rosszul áll a cég.
És zúgolódnak morgoldónak de csak egymás közt aztán legyintenek lemondóan-hát ez van!
Nem értem. Hát ebből élnek, ebből amit itt kapnak, raknak kenyeret a gyerekeik elé az asztalra. És NEM ÉRDEKLI őket hogy nincsenek kifizetve? Egy vállrándítással letudják az ügyet?
halál komolyan ha én ezt valaha megértem, leszopom saját magam.
'"Ha szarul áll a cég, akkor ott a főnökségnek kell döntést hoznia akár leépítésről is."
Már miért hozza ha simlizve csalva is megoldja?
Nem épít le ÉS nem fizet. Aki akar mehet, de ő ki nem rúg senkit.
Tessék, itt a való élet.
Egyébként valóban nem rúgnak ki senkit. Hülyék lennének. A dolgozó termeli a pénzt (nem is keveset), amit a vállalkozó fel is vesz. Ebből kellene rendeznie a béreket, de nem rendezi.
Ráadásul újabban egyre több helyen divat, hogy minimálbérre jelentenek be, hogy a cég spóroljon (elég sok szektorban) és a maradékot megkapod kézbe. Ha megkapod persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!