Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felnőtt dolgozó családfenntart...

Felnőtt dolgozó családfenntartó emberek hogyhogy nem érdekel hogy nem kapják meg rendben a fizetésüket? Ebből élnek!

Figyelt kérdés

Úgy néz ki sokat kell még tanulnom az emberi lélektanról.

Azt magyarázza el nekem valaki, hogy felnőtt dolgozó családfenntartó gyereket nevelő embereket hogyhogy nem érdekli az hogy a jogosan megszolgált munkabérüket nem kapják meg? Csonka bért kapnak azzal az indokkal hogy rosszul áll a cég.

És zúgolódnak morgoldónak de csak egymás közt aztán legyintenek lemondóan-hát ez van!

Nem értem. Hát ebből élnek, ebből amit itt kapnak, raknak kenyeret a gyerekeik elé az asztalra. És NEM ÉRDEKLI őket hogy nincsenek kifizetve? Egy vállrándítással letudják az ügyet?

halál komolyan ha én ezt valaha megértem, leszopom saját magam.

2021. jún. 10. 09:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem sokkal jobb azt mondani a gyereknek, hogy fiam apád felmondótt és nem talált munkát igy el kell adnunk a házat mi utcára megyünk te meg a nevelőotthonba.
2021. jún. 10. 10:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha szarul áll a cég, akkor ott a főnökségnek kell döntést hoznia akár leépítésről is.
2021. jún. 10. 10:57
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Fog találni munkát, a gyereknek nem kell nevelőotthonba menni, mert apa munkahelyet vált, ne már...
2021. jún. 10. 13:51
 14/17 A kérdező kommentje:

'"Ha szarul áll a cég, akkor ott a főnökségnek kell döntést hoznia akár leépítésről is."

Már miért hozza ha simlizve csalva is megoldja?

Nem épít le ÉS nem fizet. Aki akar mehet, de ő ki nem rúg senkit.

Tessék, itt a való élet.

2021. jún. 10. 20:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként valóban nem rúgnak ki senkit. Hülyék lennének. A dolgozó termeli a pénzt (nem is keveset), amit a vállalkozó fel is vesz. Ebből kellene rendeznie a béreket, de nem rendezi.

Ráadásul újabban egyre több helyen divat, hogy minimálbérre jelentenek be, hogy a cég spóroljon (elég sok szektorban) és a maradékot megkapod kézbe. Ha megkapod persze.

2021. jún. 11. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert az emberek nagy része ilyen mindent eltűrő, mindenbe beletörődő szerencsétlen, akik nem tudnak kiállni magukért, nem tudnak összefogni egymással. Morgolódnak egymás között, hogy milyen szar, aztán szenvednek tovább. Kérdező és első válaszoló, ti jól tettétek, hogy hangot adtatok a dolognak, és leléptetek, ezt így is kell, de mások meg teljesen életképtelenek ehhez.
2021. jún. 13. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyébként én is voltam hasonló szituációban nemrég, intéztem a vezetőséghez néhány kedves mondatot a helyzettel kapcsolatban, aztán fel is mondtam rögtön (amit már jóval korábban is megtehettem volna).
2021. jún. 13. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!