Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig a férfinak kell...

Miért mindig a férfinak kell lenyűgöznie a nőt? Azért, mert ő a férfi, és így szokás?

Figyelt kérdés
A férfinak kell ehhez érteni, ahhoz érteni, ezt csinálni, azt csinálni, tűnjön ki valamilyen különleges képességgel, mert az még vonzóbb, stb. Ezzel szemben a nők? Mivel tudnak kiemelkedni, kitűnni? Nem akarok vitát indítani szándékosan, de ez az igazság. Nekem úgy tűnik, mintha a nők (legalábbis sok nő) csak volnának. Beérik azzal, hogy ők nők, megvannak a testi adottságok, aztán ennyi. Ha belekezdenek is valamibe, abból maximum ilyen nőies, felszínes dolog növi ki magát, mely a férfiak számára értelmetlennek, olykor fölöslegesnek tűnik. Olyan, mintha egy nőnek az egyetlen dolog, amivel kitűnhet, a szülés, gyermeknevelés lenne. Ez az én őszinte véleményem. (Nem kell egyből jelenteni a kérdést, hogy csak provokálni akarok, meg lehet ezt értelmesen is beszélni.)

2021. jún. 10. 08:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
63%

Itt az a helyzet, hogy a férfiak mindig megelégednek egy átlagos, vagy annál egy kicsit jobb nővel, míg a nők kivétel nélkül mindig az elérhető legjobb férfira hajtanak.

Az internet miatt pedig sajnos úgy hiszik, hogy RENGETEG elérhető férfi van.

Régen a tv miatt hitték így, az sem volt jó, de most az internettel ez még sokkal rosszabb lett.

A legtöbb nőnek kell legalább 30 év, mire rájön, hogy a tv és az internetes sztárok NEM elérhetőek.

2021. jún. 10. 11:23
 32/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, eléggé lenéző vagy a nőkkel szemben. Mindenki azt vár el, amit akar és azt kap, amire lehetősége van. Az átlag párok a mai napig megismerkednek, megkedvelik egymást és lista nélkül összejönnek. Ha egy nő elvárásokat támaszt veled szemben, ezt azért csinálja, mert nem érdekled mint férfi és valamivel meg tudja indokolni. Ha egy nő odavan egy férfiért, nem fogja érdekelni, hogy van-e autója, vagy hogy mennyit keres.

Amúgy nem értem mi bajod van azzal, hogy a legtöbb nő azt keresi, hogy kitűnsz-e valamiben. Bocs, de mondjuk 10 hozzád hasonló srác ostromolja. Szerinted kit válasszon?

Persze, ez a netes ismerkedés, ez ellentmond annak, hogy az életben véletlenül megismerkedtek és egymásba szerettek. Ha neked ez nem megy, ne ismerkedj neten.

Én például nőként elég sok mindent elértem és sok mindenben kitűnök. Akkor ezeket el is várhatom egy férfitól, ugye? Jogos lenne tőlem, nem? Nos, fele ilyen pasit nem találok, mint én vagyok nőben, ne aggódj. Aki ilyen lenne, az valami üres fejű modell csajra ácsingózik, úgyhogy párkeresési szempontból a nőknek felesleges kitűnni dolgokban meg elérni dolgokat, mert a férfiak egy masszív része csak a külsőt nézi.

2021. jún. 10. 17:47
 33/36 anonim ***** válasza:
88%
"Nekem úgy tűnik, mintha a nők (legalábbis sok nő) csak volnának. Beérik azzal, hogy ők nők, megvannak a testi adottságok, aztán ennyi." Anyád meg apád erről mit gondol?
2021. jún. 10. 18:47
 34/36 anonim ***** válasza:
36%

"Én például nőként elég sok mindent elértem és sok mindenben kitűnök. Akkor ezeket el is várhatom egy férfitól, ugye?"

Ha tényleg így van akkor igen, de lehet hogy ezt csak te gondolod így magadról de ha ki szeretnéd fejteni jöhet üzenet :)

A kérdező szerintem abból indult ki hogy látja hogy 10ből 8 nő a pózolgatáson meg a műkörmön meg a szolin kívül semmilyen valós értéket nem tud felmutatni személyiség vagy érdeklődés tekintetében és mégis válogatnak és csak a legjobb pasival állnak szóba és ez így nincs jól.

Szerintem én is nagyságrendekkel többet elértem mint a többségük de mégis elég gyakori hogy nem írnak vissza stb, pedig nem tartom magam se csúnyának se unalmasnak se pedig incelnek. Egyszerűen túlkínálat van férfiakból és hiány az igazán értékes nőkből és ezeken az internet is torzít.

2021. jún. 11. 07:52
 35/36 anonim ***** válasza:
Agy nélkül nem kellene kérdezni, ennyit erről.
2022. okt. 27. 19:32
 36/36 anonim ***** válasza:
0%

"Egyszerűen túlkínálat van férfiakból"

Az ilyen baromságokat honnan szopjátok? Mindig is több nő van mint férfi.

2022. okt. 27. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!