Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig a férfinak kell...

Miért mindig a férfinak kell lenyűgöznie a nőt? Azért, mert ő a férfi, és így szokás?

Figyelt kérdés
A férfinak kell ehhez érteni, ahhoz érteni, ezt csinálni, azt csinálni, tűnjön ki valamilyen különleges képességgel, mert az még vonzóbb, stb. Ezzel szemben a nők? Mivel tudnak kiemelkedni, kitűnni? Nem akarok vitát indítani szándékosan, de ez az igazság. Nekem úgy tűnik, mintha a nők (legalábbis sok nő) csak volnának. Beérik azzal, hogy ők nők, megvannak a testi adottságok, aztán ennyi. Ha belekezdenek is valamibe, abból maximum ilyen nőies, felszínes dolog növi ki magát, mely a férfiak számára értelmetlennek, olykor fölöslegesnek tűnik. Olyan, mintha egy nőnek az egyetlen dolog, amivel kitűnhet, a szülés, gyermeknevelés lenne. Ez az én őszinte véleményem. (Nem kell egyből jelenteni a kérdést, hogy csak provokálni akarok, meg lehet ezt értelmesen is beszélni.)

2021. jún. 10. 08:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%

"amiket felsoroltál, azok alap dolgok"

Ja?

A férfinál is vannak alap dolgok. Amit írtál: kell ehhez érteni, ahhoz érteni, ezt csinálni, azt csinálni, tűnjön ki valamilyen különleges képességgel.

2021. jún. 10. 09:16
 12/36 anonim ***** válasza:
98%
Mert a férfi már eleve le van nyűgözve, ha nekiáll udvarolni.
2021. jún. 10. 09:17
 13/36 molnarmarcell21 ***** válasza:
85%

Újabb incel kérdés.

Én nem nyűgöztem le semmivel a feleségemet. Egyszerűen csak megismerkedtünk és egyre szorosabbá vált a kapcsolatunk. Normális embereknél így működik és nem teljesítményalapú a dolog.

2021. jún. 10. 09:17
 14/36 anonim ***** válasza:
5%
Azért, mert idáig még nem ért el a feminizmus. Az egyenjógúság kérdése kétélű kard. Főleg akkor, amikor harmincas éveikben a válogatósabb nők, hogy addig válogattak, mire nem kellenek senkinek, és a lelkitársuk már max. egy macska lehet.
2021. jún. 10. 09:22
 15/36 A kérdező kommentje:

Tehát a plusz tulajdonság, amivel tűnjön ki, az nálad alap? Már eleve ellentmond egymásnak a kifejezés.

2021. jún. 10. 09:27
 16/36 anonim ***** válasza:
86%

13#

Ha nem arra vársz, hogy egyszer majd összehoz a sors így egy nővel, akkor pedig tényleg le kell lenyűgözni. Az ilyen kapcsolat tulajdonképpen amit leírtál az két barátnő kapcsolata, ahol az egyiknek pöcse van.

2021. jún. 10. 09:29
 17/36 anonim ***** válasza:
98%

Nem plusz tulajdonság, hanem különleges képesség.

Ez lehet magabiztosság, céltudatosság, valamilyen érzék, egyéb képesség.

Neked mi van, ami előnyös benned?

2021. jún. 10. 09:29
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

"A férfinak kell ehhez érteni, ahhoz érteni, ezt csinálni, azt csinálni, tűnjön ki valamilyen különleges képességgel, mert az még vonzóbb"

A férfinál is vannak alap dolgok, pl hogy a nőnek kell ehhez érteni, ahhoz érteni, ezt csinálni, azt csinálni, tűnjön ki valamilyen különleges képességgel, mert az még vonzóbb stb.

Ezt írta a 11-es, ha már a szövegértés nem megy..

2021. jún. 10. 09:30
 19/36 anonim ***** válasza:
98%

15, és neked pl a főzés alap? Az is egy plusz. Egyetlen nő sem úgy esik ki az anyjából, hogy tud főzni. Ez is egy tanulási folyamat, rengeteg időt és energiát igényel. Ugyanennyit egy férfi esetében is. Abszolút nem alap az, hogy a nő tudjon főzni. Az az alap, hogy se a nő, se a férfi nem tud, mert nem úgy születik. Aztán ha valamelyik MEGTANULJA, az már egy plusz.

Pl a mi kapcsolatunkban én (a nő) megtanultam főzni, mert a párom nem tud, én teszek elé ételt. Ő pedig megtanult vezetni, mert azt meg én nem tudok, így ő visz el mondjuk a boltba hogy legyen mit főznöm neki. Egyik sem alap. Ő sem jogsival született.

A hozzászólásaidból ítélve úgy papolsz itt kapcsolati témákról, hogy közben soha nem volt senkid, nulla a tapasztalatod.

2021. jún. 10. 09:33
 20/36 A kérdező kommentje:

Ezekszerint akkor én valami Isten vagyok, mert egymagam tudok annyit, mint ti ketten. Vagy még többet is. A baj az, hogy nem értitek az alap fogalmát ebben az esetben. Hogy mi alap, mi nem.

2021. jún. 10. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!