Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki rendelkezik hozzám...

Valaki rendelkezik hozzám hasonló nézetekkel?

Figyelt kérdés

Ez szimplán csak egy érdekes felmérés számomra.

Főként lányokhoz szólna a kérdésem, leginkább a 18-25 korosztályhoz, de fiúk is nyugodtan válaszolhatnak.

A nézeteim a következők:

-Minden állatott szeress, például ha teszem azt, hogy egy pók van a wc-ben, akkor nem lehúzod, hanem próbálod megmenteni, kitenni a természetbe

-Ne érdekeljen a politika kicsit sem, ne foglalkozz vele

-kettő, maximum három gyereket szeretnél

-nem érdekel a vallás, a gyerekeidre soha nem erőltetnél rá vallási nézeteket semmilyen formában

-fogadd el a vegánokat

-ne itélj el senkit amiatt, mert máshogy gondolkodik mint te, tiszteld a másikat, nem kell egyetérteni de a kulturalt megnyilvanulas és a tisztelet nekem nagyon fontos

-ne legyél rasszista

-ne fogadd el a magukat produkáló, kakaskodó, melegeket, de a normálisakkal ne legyen semmi probémád

-csak bulikban cigaretázz néhányszor, ne legyél láncdohányos

-ha valaki állatot bántalmaz, hogy az fáj az élőlénynek, ugyanazt kívánod te is neki

-ne tartsd fontosnak az instagramot (naponta egyszer ránézel kb), facebookot (max szulinapi köszöntésekre van), csak pár percet foglalkozz ezekkel a napodból, ne a közösségi média világában élj

-ne oltass, vagy legalábbis ne tartsd ezt fontosnak

-próbálj másokon segiteni, amennyire tőled telik (én a hajléktalanoknak egyébként pénzt nem adok, csakis ételt)

-és a legfontosabb: ne beszélj ki másokat, ne itelj előre, mindenkivel igyekezz jóban lenni és boldogan élni az életed, legyél NYITOTT mindenre!

Amit szeretnék tőletek kérni, hogy kérlek ne bíráskodjatok, ne kérdezzétek miert gondolom így. amiket leirtam. Lehet, hogy a kérdésem provokativnak hat, de puszta kiváncsiság az egész számomra. Légyszives ne álljatok le nem egyetérteni és veszekedni, mert ezeket a dolgokat, akkor is igy fogom gondolni ha ti probaltok meggyozni.

Olyan emberek válaszát várom, akik 1-2-3 dologgal max nem értenek velem egyet és azt irják le, hogy miért. Aki meg mindennel egyetért és egyezik a gondolkodasunk, az csak irja le, hogy ő is tökéletesen igy gondolja.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2021. jún. 9. 23:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

Akkor lenne igazad, ha nem szavazhatnál és nem indulhatnál te is a választáson. De mivel ezeket megteheted, így nincs igazad.

Ha azt látják az emberek, hogy nem jó irányba halad az ország, akkro szoktak kormányt váltani. A példánkban mondjuk annak felelne meg, hogy mást ültetsz a kormány elé.

Viszont ha pl. nem látsz senkit, aki a te nézeteidet képviselni, és te szeretnéd, ha képviselve lenne, így elindulsz a választásokon, akkor pedig olyan, mintha - ahogy írtad - odanyúlsz a kormányhoz.

Van beleszólása az embereknek, csak a többség nem él vele. Ha csak 1 hónapra megbéénítanák tüntetésekkel Bp-et, akkor a kormány nem intézkedne?

A magyarok kifejezetten passzívak ilyen szempontból, de ha megnézed Nyugat-Európában, hogy egy tüntetés milyen, akkor láthatod, hogy sokkal kitartóbbak is.

Sok beleszólásod van, és ezért jó példa az autós eset.

2021. jún. 10. 01:15
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez valami libsi toborzás?
2021. jún. 10. 02:01
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
Én úgy ölöm a pókokat, mint SS katonák a zsidókat.
2021. jún. 10. 07:24
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Minden állatott szeress, például ha teszem azt, hogy egy pók van a wc-ben, akkor nem lehúzod, hanem próbálod megmenteni, kitenni a természetbe

Meg a nagy lfszt. Az összes rovar undorító.

-Ne érdekeljen a politika kicsit sem, ne foglalkozz vele

Nyilván nem ez tölti ki a napjaimat de értelmes ember nyomon követi a politikát mivel meghatarozza mi életünket is.

-kettő, maximum három gyereket szeretnél

Ez stimmel. De lehet hogy csak egyet.

-nem érdekel a vallás, a gyerekeidre soha nem erőltetnél rá vallási nézeteket semmilyen formában

Egyáltalán nem érdekel.

-fogadd el a vegánokat

Olyannyira efogadom őket hogy leszrom.

-ne itélj el senkit amiatt, mert máshogy gondolkodik mint te, tiszteld a másikat, nem kell egyetérteni de a kulturalt megnyilvanulas és a tisztelet nekem nagyon fontos

Ez azért eléggé helyzet függő. Van amit nem lehet tisztelni.

-ne legyél rasszista

Jó. De azért a ciganytelepre ne menjünk randizni.

-ne fogadd el a magukat produkáló, kakaskodó, melegeket, de a normálisakkal ne legyen semmi probémád

Miért kell megmondani ki mit fogadjon el? És ha én el akarom fogadni a magukat produkalokat is?

-csak bulikban cigaretázz néhányszor, ne legyél láncdohányos

Egyáltalán nem cigizek.

-ha valaki állatot bántalmaz, hogy az fáj az élőlénynek, ugyanazt kívánod te is neki

Stimmel. Kivéve ha rovar.

-ne tartsd fontosnak az instagramot (naponta egyszer ránézel kb), facebookot (max szulinapi köszöntésekre van), csak pár percet foglalkozz ezekkel a napodból, ne a közösségi média világában élj

Azt az embert nem tartom fontosnak aki ennyire leszabalyoz.

-ne oltass, vagy legalábbis ne tartsd ezt fontosnak

Erről most hosszú litaniat tudnék írni, de nem fogok mert aki ostoba azt úgyse lehet meggyőzni. Jöttök ti oltatlanok a kirekesztes dumatokkal és akkor meg akarnád nekem mondani hogy mit csináljak? Harmincas egészséges kollégam halt bele a covidba. Szerinted mi a véleményem? Szerinted tudsz mondani bármit is ami ezen valtoztatna? Ha vissza hozod őt akkor talán beszelhetunk a dologról.

-próbálj másokon segiteni, amennyire tőled telik (én a hajléktalanoknak egyébként pénzt nem adok, csakis ételt)

Ez rendben van

-és a legfontosabb: ne beszélj ki másokat, ne itelj előre, mindenkivel igyekezz jóban lenni és boldogan élni az életed, legyél NYITOTT mindenre!

Ez is rendben.

2021. jún. 10. 07:27
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

- Alapvetően minden élőlényt szeretek és a hangyára is igyekszem nem rálépni. A szúnyogot és a kullancsot ellenben gondolkodás nélkül kinyírom.

- Egyáltalán nem foglalkoztat a politika.

- Nem szeretnék 1 gyereket sem, sosem szerettem volna, egyszerűen nem tartom magam anyatípusnak és idegesítenek.

-Nem érdekel a vallás és semmilyen téren nem erőltetem rá a saját véleményem másokra.

-Igyekszem mindenkit elfogadni, vega vagyok.

- Nem rasszista vagyok, negatív élettapasztalataim vannak bizonyos népcsoportokkal kapcsolatban és ezt fel is vállalom.

- Nincs problémám a melegekkel, amíg nem tolják mindenhol erőszakosan a képembe azt, hogy ez a normális. A heterok se reklámozzák magukat.

- Hát ez ciki, én dohányzom. Láncdohányos nem vagyok, de rendszeresen cigizek.

- Gyerekkorom óta bennem van, hogy aki nála gyengébbet bánt (legyen az állat vagy gyerek), azt simán fel tudnám akasztani.

- Nincs se Facebookom, sem Istagramom, ellenben van életem.

- Nem oltattam, már túlvagyok a víruson.

- Nem segítek másoknak (maximum szűk körben), mert ezzel is negatív tapasztalataim vannak. Az esetek többségében átmegy pofátlan kihasználásba, követelőzésbe. Így maximum a családomnak és a barátaimnak vagyok hajlandó segíteni.

- Nem szoktam kibeszélni másokat, nyitott vagyok mindenre. Ellenben nem szívesen barátkozom.

2021. jún. 10. 08:23
 26/27 anonim ***** válasza:

Huh, itt van nègy amivel nem èrtek egyet, a többi okès. 20/L

-ne oltass

-èn fontosnak tartom, azèrt fejlesztettèk, hogy használjuk, hasznos dolog

-ne èrdekeljen a politika

-ez olyan határeset, nem èrdekel különösebben, de szeretek tisztában lenni az aktualitások ès utánanèzek azoknak, akikre szavazhatok

-ne èrdekeljen a vallás

-elèggè vallásos vagyok, de nem a fanatikus típusból. Nyugodtan lehet velem vitatkozni ilyen tèmàban. Viszont a gyerekeimet szeretnèm megismertetni a hittel, de nem erőszakosan

-max 3 gyerek

-èn 4-et szeretnèk, de ha csak 3 jönne össze èletem során inkább hálát adnèk azokèrt, ès nem sírnèk a 4. miatt

2021. jún. 11. 07:20
 27/27 A kérdező kommentje:

"-ne tartsd fontosnak az instagramot (naponta egyszer ránézel kb), facebookot (max szulinapi köszöntésekre van), csak pár percet foglalkozz ezekkel a napodból, ne a közösségi média világában élj

Azt az embert nem tartom fontosnak aki ennyire leszabalyoz."

Úgy látom nem értettél meg. Amiket leírtam nem a szemelyed ellen iranyul. Ez a saját értékrendem. Elég lett volna annyit írni, hogy szereted az idődet közösségi médián tölteni, tehát nem értesz velem egyet...

2021. szept. 24. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!