Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki rendelkezik hozzám...

Valaki rendelkezik hozzám hasonló nézetekkel?

Figyelt kérdés

Ez szimplán csak egy érdekes felmérés számomra.

Főként lányokhoz szólna a kérdésem, leginkább a 18-25 korosztályhoz, de fiúk is nyugodtan válaszolhatnak.

A nézeteim a következők:

-Minden állatott szeress, például ha teszem azt, hogy egy pók van a wc-ben, akkor nem lehúzod, hanem próbálod megmenteni, kitenni a természetbe

-Ne érdekeljen a politika kicsit sem, ne foglalkozz vele

-kettő, maximum három gyereket szeretnél

-nem érdekel a vallás, a gyerekeidre soha nem erőltetnél rá vallási nézeteket semmilyen formában

-fogadd el a vegánokat

-ne itélj el senkit amiatt, mert máshogy gondolkodik mint te, tiszteld a másikat, nem kell egyetérteni de a kulturalt megnyilvanulas és a tisztelet nekem nagyon fontos

-ne legyél rasszista

-ne fogadd el a magukat produkáló, kakaskodó, melegeket, de a normálisakkal ne legyen semmi probémád

-csak bulikban cigaretázz néhányszor, ne legyél láncdohányos

-ha valaki állatot bántalmaz, hogy az fáj az élőlénynek, ugyanazt kívánod te is neki

-ne tartsd fontosnak az instagramot (naponta egyszer ránézel kb), facebookot (max szulinapi köszöntésekre van), csak pár percet foglalkozz ezekkel a napodból, ne a közösségi média világában élj

-ne oltass, vagy legalábbis ne tartsd ezt fontosnak

-próbálj másokon segiteni, amennyire tőled telik (én a hajléktalanoknak egyébként pénzt nem adok, csakis ételt)

-és a legfontosabb: ne beszélj ki másokat, ne itelj előre, mindenkivel igyekezz jóban lenni és boldogan élni az életed, legyél NYITOTT mindenre!

Amit szeretnék tőletek kérni, hogy kérlek ne bíráskodjatok, ne kérdezzétek miert gondolom így. amiket leirtam. Lehet, hogy a kérdésem provokativnak hat, de puszta kiváncsiság az egész számomra. Légyszives ne álljatok le nem egyetérteni és veszekedni, mert ezeket a dolgokat, akkor is igy fogom gondolni ha ti probaltok meggyozni.

Olyan emberek válaszát várom, akik 1-2-3 dologgal max nem értenek velem egyet és azt irják le, hogy miért. Aki meg mindennel egyetért és egyezik a gondolkodasunk, az csak irja le, hogy ő is tökéletesen igy gondolja.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2021. jún. 9. 23:43
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Na kezdődik...

Oké most már kereshetitek a hibát, széttrollkodhatjátok.

Normális válaszokat már kaptam.

2021. jún. 10. 00:49
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem rád értettem 12es, hanem az elotted levo valaszolokra.
2021. jún. 10. 00:52
 13/27 anonim ***** válasza:
28%

13

Igen, erről a "nyitottságról" beszéltem. Valaki felhívja a figyelmed, hogy magadnak mondasz ellent, még a saját nézeteidet sem követed és ő a troll.

Okos gyerek vagy.

14/27 anonim ***** válasza:
16%

"Most nem azért, de ez:

"-Ne érdekeljen a politika kicsit sem, ne foglalkozz vele"

Kb. azt jelenti, hogy ne érdekeljen, ha egy kocsiban ülsz, ami a szakadék felé hajt."

Miért? Semmi hasonlóság nincs a kettőben.

15/27 A kérdező kommentje:

Nem mondok magamnak ellent. Nyitottnak lenni több értelmű szó nagyokos.

Meghallgatom a véleményed nyitott vagyok én csak éppen nem érdekel, mert nem akarok olyan emberrel beszélgetni, mint amilyen te vagy.

2021. jún. 10. 00:58
 16/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. De igen van hasonlóság a kettőben, de a politika csak feszültséget kelt, ahogy most is és ezért én kizárom ezt az életemből. Fogadd el, köszi.
2021. jún. 10. 01:00
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem foglalkozol a politikával, akkor a fejed felett döntenek a beleszólásod nélkül, ha akarják, akkor úgy is dönthetnek, hogy holnaptól 10-szer annyit adózol.

A szakadék felé hajtó autó pont azt reprezentálja, amikor rád nézve negatív döntést hoznak a politikában.

Úgy tényleg pontosabb a hasonlat, hogy egy olyan autóban ülsz, ahol az egyik irányba szakadék van, a másik irány hegy, és te nem szólsz bele épp merre mennek, mivel a politikában is születhet pozitív és negatív döntés, de azért választottam kifejezetten a szakadék felé hajtást, hogy kihangsúlyozzam, hogy milyen eredménye lehet, ha valaki ezzel nem foglalkozik.

2021. jún. 10. 01:00
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

LOL, idióta. :DDD

Az a kijelentésed, hogy: "legyél NYITOTT mindenre"

Érted? "MINDENRE".

Ez szó szerint azt jelenti ,hogy még a meggyőzésre is.

Ami pedig egyértelműen ellentmond ennek:

"akkor is igy fogom gondolni ha ti probaltok meggyozni"

Mivel ez alapján meg a meggyőzésre nem vagy nyitott.

Amúgy hány éves vagy? 12-14? Mert ezen a szinten kommentelsz.

2021. jún. 10. 01:02
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez így ebben a formában nem igaz, 17-es. Nyitottnak lenni azt jelenti, hogy meghallgatod a másikat és utána nem telibeszarod, hanem legalább átgondolod, hogy "hmmm, LEHET van benne valami" és ha úgy látod, hogy mégis igaza van, akkor változtatsz. Ez a nyitottság. Nem az, hogy meghallgatod, de már az elején tudod, hogy kapja be. :D
2021. jún. 10. 01:04
 20/27 anonim ***** válasza:
60%

"Ha nem foglalkozol a politikával, akkor a fejed felett döntenek a beleszólásod nélkül, ha akarják, akkor úgy is dönthetnek, hogy holnaptól 10-szer annyit adózol."

Az a baj, hogy hogyha foglalkozol a politikával, akkor is a fejed felett döntenek a beleszólásod nélkül. Pont, hogy senkinek semmi beleszólása nincs a politikába, ha tetszik, ha nem, az lesz, amit a főboss akar legfölül. Ha te hőbölögsz a kocsmában, hogy te mennyivel jobban tudnád irányítani az országot, az egy olyan dolog, amit abszolút nem lehet egy szakadék felé tartó autóhoz hasonlítani. Ugyanis míg az autó esetében van befolyásom a történtekre, mert oda tudok kapni a kormányhoz, be tudom húzni a kéziféket, addig a politikára pont abszolút semmi, nulla behatásom van nekem is, neked is és mindenki másnak is.

Ezért nincs hasonlóság a politika és a szakadék felé tartó autó között.

2021. jún. 10. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!