Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tilt le egyik percől a...

Miért tilt le egyik percől a másikra egy olyan ember akivel jóba voltam ,egy rossz szót nem szóltam hozzá és még kiderül róla hogy kavart a hátam mögött?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mégse voltatok olyan jóban, mint gondoltad.
2021. jún. 9. 15:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Alkor azért tilt le mert bűntudata van?
2021. jún. 9. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Én tiltottam le azért ismerőst, mert kiderült, hogy konteós, vagy kiderült, hogy szélsőséges politikai álláspontot képvisel, de volt, aki olyan kutyanevelési módszer híve, ami többet árt, mint használ, és nyilvánosan is hangoztatja az álláspontját, mást lehülyézve, aki nem úgy gondolkodik, mint ő... stb.
2021. jún. 9. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én arra tippelnék, hogy bűntudata van, tudja, hogy elrontotta a dolgot, de nem akar vele szembesülni, és nem akarja vállani a felelősséget érte. Valamint menekül a nagybetűs szembesítő beszélgetéstől.
2021. jún. 9. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
:) valószínű,de nem is fogok ele találkozni,max véletlen boltban. De remélem hogy összefutunk,mert lenne egy pár kérdésem hozzá.
2021. jún. 9. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vagy bűntudata van, vagy nincs mersze megbeszélni a dolgot, vagy még gyerekes a gondolkodása.
2021. jún. 9. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
Gerinctelen.
2021. jún. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!