Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Budai sznobok miért affektálva...

Budai sznobok miért affektálva beszélnek? Főleg az Apostol utca, és környékén élők?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Azért amiért csomó sznob raccsol mert az igazi sznob mindig is Francia akar lenni vagy olasz akik így beszélnek ( nem direkt ilyen a hangzása a nyelvnek)
2021. jún. 7. 22:51
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Hány emberrel beszéltél...? Ebből extrapálsz? 😂😂
2021. jún. 7. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
21%
1es, az olasz nem raccsol, azok megtanultak beszélni, csak a franciák nem.
2021. jún. 7. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Azert, mert nincs valodi szemelyiseguk!
2021. jún. 8. 05:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Futár vagyok, és már a hányinger kerülget mikor arra kapok címet, egész nap ezeket hallgatom
2021. jún. 8. 08:43
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nem érted a sznob fogalmát. Sajnos sokan tévesen használják manapság.

Jelentése: "Úrit játszó; magasabb rangú, színvonalú, előkelőbb, híresebb emberek szokásait majmoló kispolgár, aki azért viselkedik így, mert olyannak akar látszani, mint azok."

Aki tényleg gazdag vagy előkelő, nem sznob, mert nem utánoz, hanem olyan amilyen, mindegy, hogy szimpatikus vagy sem.

Azt, hogy mit értesz ez alatt és, hogy miért csinálják nem tudom, de lehet, hogy ilyen emberekbe futottál bele.

2021. jún. 8. 09:34
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

5: egy futárnak ugyan már milyen kommunikációs kényszere van..? Tessék, itt írd alá, osztjóvan....

Vagy kisebbrendűségi érzésekkel hadakozol?

2021. jún. 8. 11:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Mellette taxizom is hétvégén szóval tudnék mesélni.A poén hogy nem is akarok velük beszélgetni.
2021. jún. 8. 11:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
8: akkor meg mi a hasfájásod....????
2021. jún. 8. 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát Buda vonzza az újgazdag, pénzükkel villogó idiótákat. Én már majdnem bácsi vagyok, itt nőttem fel, és úgy húsz-harminc éve csak romlik a helyzet. A legidegesítőbb szokásuk a fölösleges autózás. Beköltözik a zöldövezetbe a marha, aztán mindennap áll a dugóban két órát valami drága kocsiban. :) A hülyék tényleg zsibbasztóak.

Nem a környék miatt van, Buda egyszerűen csak drága lett, emiatt sznobmágnes.

2021. jún. 9. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!