Lányok, ti elmernétek taposni egy bogarat úgy hogy mezítláb vagytok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 08:04
11/16 anonim válasza:
A fene a gusztusukat! Brrrr! Utóbbiakról hallottam már, de hogy bogarakat is?!? :O
Ki mitől indul be....de hogy nemsokára ezek írják az óvisoknak-iskolásoknak szánt szexualitással foglalkozó tankönyveket is, hát az katasztrófa!
Megérett az emberiség a pusztulásra! Noé meg tudta volna előzni mindezt!
Egyetlenegy fajt kellett volna lehagynia a bárkáról...
12/16 anonim válasza:
En sehogy sem taposok el bogarakat szandekosan.
13/16 anonim válasza:
Fujj, nem. A poloskákat bazi kövekkel lapítom ki, a többit nem bántom.
14/16 Sunshinedoll válasza:
Cipővel se, nem szoktam ok nélkül bogarakat taposni.
15/16 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de válaszolok. Kisgyerekként szerettem rálépni, persze csak azokra, amelyekről tudtam, hogy nem csípnek, méhre, darázsra például nem, azokat felismertem már akkor is. De akkor sem azért, mert ártani akartam nekik (akkor ez még nem tudatosult bennem), hanem nekem esett jól a pucér lábammal hozzájuk érnem. Ma már persze nem tenném. (Ugyanakkor a legyek mászkálását máig is szeretem a lábamon, kisgyerekkorom óta szeretem, ha rászállnak.)
16/16 anonim válasza:
Persze, simán, mezítláb is. Bent nem tűröm meg őket, szóval általában eltaposom, ha beszökik egy és az utamba kerül. Kint nem szoktam figyelni, de a fűben úgysem venném észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!