Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valós probléma az, hogy a...

Valós probléma az, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkező beoltottak nagy része nem is vesz igénybe szolgáltatást, és nem igazán dübörögnek azok a helyek, ahol jogszabályi előírás a beoltottság?

Figyelt kérdés
Több cikket és közösségi oldal bejegyzést olvastam, ahol azt írják, hogy a nem oltottak sírnak a diszkrimináció miatt, az oltottak, akik mindkét oltást felvették, azok jó részénél "szűz" marad a védettségi igazolvány, mert akár szeptemberig se használják. A vállalkozóknak most már költségük felmerül, a bevétel meg nem fedezi. (Az én rokonom külterületen tó partján működtet vendéglátó egységet. Amíg elvitel volt, szépen megvették a melegszendvicset pl, majd 100 méterre egy erdei asztalnál megették. Neki bevétel kiesés nem volt, sőt ha melegebb lett volna az április május, még rekord szezonja lett volna. Neki csak az üzlet előtt vannak asztalok, beltéri kiszolgálás nincs)

2021. jún. 6. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%
Belőlem a munkahelyem kényszerítette ki ezt a hülyeséget, - más okból nem is érdekel ez a szaros kártya, ahogyan az sem, hogy mire jogosít fel vagy mitől tilt. -Meg van ne cseszegessenek miatta, ne emiatt rúgjanak ki. Pá!
2021. jún. 7. 09:20
 12/13 anonim válasza:
13%
#1-nek a válasz kurvára nem mi fiatalok nem oltatjuk magunkat :DDD ez nagy sztereotípia. Inkább a 30as 40es buta iskolázatlan 4 általános osztállyal rendelkező összeesküvés elmélet és népírtás hívők azok akik nem oltatják magukat. Tehát minket fiatalokat baromira nem kellene minket belevonni.
2021. jún. 7. 11:47
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

Ne húzd fel magad, mert árt az egészségednek!

Inkább tanulj meg ÉRTELMEZNI!

Hol írtam, hogy "minden fiatal"?

Na de segítek!

Idézet tőlem:

"Egyébként jellemzően kik nincsenek oltva?

A fiatalok egy része, mert "lázadnak" vagy még nem került rájuk a sor..."

Könyörgöm, mit nem lehet ezen érteni?

(1-es voltam)

2021. jún. 7. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!