Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz a a szemöldökbe/h...

Mit gondolsz a a szemöldökbe/hajba vágott vonalról?

Figyelt kérdés

Érdekel hogy azok az emberek (nők is), akik nem csináltatnának, milyennek gondolják?

Az biztos hogy orvos, komoly beosztású ember nem fog ilyet kérni a fodrásztól, viszont ez csak egy kis réteg. Ahol nem alapkövetelmény a külső, ott csak az ember ízlése szab határt. Nos?

2021. jún. 5. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Viszont magamon nem tudnám elkepzelni
2021. jún. 5. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ez feltűnési viszeketegség, önbizalom hiány (valamivel nagyon ki akar tűnni a többi ember közül, ha a belső értékei kevesek ehhez, akkor majd a külsejével fog). Én így gondolom.
 3/12 anonim ***** válasza:
12%
Én sokáig azt hittem, hogy a melegek jelölik így magukat egymásnak... 😃
 4/12 A kérdező kommentje:

:O Előbb olvastam erről külföldi kérdések között, és ezek szerint tényleg lehet valami köze a dologhoz, pedig én is szeretnék a szemöldökömbe egy folytatólagos pengézett vágást, de nem igazán szeretnék ajánlatokat kapni, szóval átgondolom :D

2021. jún. 5. 16:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szemöldök "bevágásom" nekem is van. Ötévesen lefejeltem a lépcsőt, és szétnyílt a homlokom. Azon az oldalt van egy vonal, és máshogy nőnek kicsit a szálak. Nekem tetszik így.

De az furcsán hat, amikor valakinek nyilván nincs semmiféle hege, és a "tökéletes instagram szemöldökbe" vágja bele.

2021. jún. 5. 16:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Nyilván természetesebb a balesetből adódó heg, ahogy az is amikor sokan a haj hiányzó részét próbálják elfedni azzal hogy vágásnál ott szinte villanyborotvával kérik az átmenetet.
2021. jún. 5. 16:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Egy két emberen látam eddig csak, avagy képeken. En nem csinálnék magamnak, mert egy sármosabb, férfiasabb én re törekszem. Viszont nagyon tetszik máson 😁

"Szexibb" lesz tőle az egész arc. Nem vagyok meleg. :3

23/f

2021. jún. 5. 17:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Olyan vegyesek a válaszok hogy lehet, legközelebb a szemöldökömet is megcsináltatom, aztán majd alakul valahogy :)
2021. jún. 5. 17:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Ki próbálhatod, kis idő múlva úgyis vissza nő :)
2021. jún. 5. 18:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sz.r lesz, akkor meg megfelelő színű ceruzával még mindig be lehet satírozni a vonalat, ameddig visszanő.
2021. jún. 5. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!