Mit gondolsz a a szemöldökbe/hajba vágott vonalról?
Érdekel hogy azok az emberek (nők is), akik nem csináltatnának, milyennek gondolják?
Az biztos hogy orvos, komoly beosztású ember nem fog ilyet kérni a fodrásztól, viszont ez csak egy kis réteg. Ahol nem alapkövetelmény a külső, ott csak az ember ízlése szab határt. Nos?
:O Előbb olvastam erről külföldi kérdések között, és ezek szerint tényleg lehet valami köze a dologhoz, pedig én is szeretnék a szemöldökömbe egy folytatólagos pengézett vágást, de nem igazán szeretnék ajánlatokat kapni, szóval átgondolom :D
Szemöldök "bevágásom" nekem is van. Ötévesen lefejeltem a lépcsőt, és szétnyílt a homlokom. Azon az oldalt van egy vonal, és máshogy nőnek kicsit a szálak. Nekem tetszik így.
De az furcsán hat, amikor valakinek nyilván nincs semmiféle hege, és a "tökéletes instagram szemöldökbe" vágja bele.
Egy két emberen látam eddig csak, avagy képeken. En nem csinálnék magamnak, mert egy sármosabb, férfiasabb én re törekszem. Viszont nagyon tetszik máson 😁
"Szexibb" lesz tőle az egész arc. Nem vagyok meleg. :3
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!