A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Nagyon akartam ezt a dolgot, azt hittem sosem történik meg és ez reménytelen, ezért elengedtem. Viszont nemrég kiderült, hogy egyáltalán nem reménytelen, és esélyes, hogy megtörténjen, hogy megtörténik-e az csak rajtam múlik, az én döntésemtől függ. De pont ez az, hogy nem tudok dönteni. Nem tudom, hogy a szívemre vagy az eszemre hallgassak. A szívem azt mondja, hogy menjek bele, mert ez nagyon boldoggá tenne, és már régóta vágytam erre, nem láttam semmi reményt, hogy ez megtörténhet, szóval ha már valami csoda folytán ez megtörténhet, akkor menjek bele, hagyjam, hogy megtörténjen és adjak hálát, hogy valóra vált a vágyam.
Viszont az eszem teljesen mást mond. Egy csomó dologtól félek ezzel kapcsolatban, meg egy csomó buktatója van ennek a dolognak. Lehet hogy lesz amikor nagyon nehéz lesz ezt a dolgot fenttartani, és ha vége lesz akkor teljesen magam alá kerülök majd, és tuti, hogy bánni fogom, hogy belementem. Persze nem tudhatom mikor lesz vége, lehet, hogy már pár hét múlva, de az is lehet, hogy tök jól fog alakulni minden, és lesz belőle 1 év is akár, akkor meg feleslegesen parázok.
Nagyon boldog vagyok, hogy ez megtörtént, nagyon vágytam rá, de nem hittem, hogy ennek van vagy lesz valami valóságalapja, szóval egy ideje belenyugodtam, hogy nem lesz semmi, és csak egy vágy volt, amit gondoltam úgyse valósul meg soha. Viszont most, hogy megtörtént és rajtam áll vagy bukik minden, így foggalmam sincs mit tegyek.
Igen, szerelmes, vagy valami olyasmi. Az interneten ismertem meg, viszont bizonyos okokból csak 1 év múlva tudnánk találkozni. És azt hittem, hogy nincs esélyem nála, de bevallotta, hogy amúgy neki is szimpi vagyok, szóval eltudna képzelni valami komolyabbat is. Beszéltünk erről, azt mondta, hogy ő nagyon örülne neki, de rámbízza a döntést (szóval csak rajtam múlik, mert ő már kb beleegyezett). Viszont nekem ő lenne az első kapcsolatom, és most legyen az első kapcsolatom egy távkapcsolat, ami nem olyan meghitt, mint egy normál kapcsolat? Mert az első kapcsolatnak emlékezetesnek kell lennie nem? És nekem ő tényleg bejön, kedvelem nagyon, de nem tudom mi legyen.
17 vagyok amúgy.
Eddig a szív vezet, kiváncsi vagyok, most is az fog-e miután ezt leírtam.
Találkozó nélkül se te, se ő nem tudja eldönteni, hogy mit éreztek egymás iránt, szerintem. Nem is annyira a távkapcsolat a gáz, hanem teljesen felesleges belelovallni magadat egy érzésbe, amikor lehet, hogy az első találkozón kiábrándulnál belőle, mert mondjuk büdös a szája.
Szerintem fontos lenne legalább egy találkozó, aztán ha akkor is működik a kémia meg minden, akkor gondolkozni el azon, hogy a szívedet vagy az eszedet válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!