Lányok,anyukátoktól ellestetek már pár trükköt a főzéshez?Ottó
Figyelt kérdés
Szoktatok neki segíteni mikor főz, vagy már tudtok önállóan is egy vasárnapi ebédet megfőzni?2021. jún. 2. 15:42
1/6 anonim válasza:
Én apukámtól lestem el, ő volt a szakács (nyugodjon békében)
Annyira nem érdekel a főzés, szerencsére a barátom egy igazi konyhatündér (elfogultság nélkül, nagyon profi, rengeteget gyakorolt és sok főzős videót nézett)
Ha nem lenne az, akkor meg tudnám oldani, szép lassan belejönnék.
3/6 anonim válasza:
Nem, anyukám mindig mindenkit kizavart a konyhájából, nem tűrte meg hogy "lábatlankodjunk", amúgy se szeretem az olyan típusú ételeket amiket ő készít, így nem maradtam le semmiről.
4/6 anonim válasza:
Anyukam kezembe adta a regi hires Horvath Ilona szakacskonyvet, mondta hogy az alapokat ebbol tanulta, es valoban.
5/6 anonim válasza:
Anyukám nem volt soha annyira nagy sztárszakács, hogy olyan fontos lett volna, hogy jegyzetfüzettel, áhítattal ott álljak mellette (ő az a típus, aki azon volt belelkesedve, hogy talált arra receptet, hogy hogy lehet az életében májat sosem látott Tesco májkrémből májgombócot készíteni rendes máj nélkül, mert az macera, és kb. minden ételbe Maggi Ízvarázst használ, ha meg nem, akkor előre összekutyult fűszersókat... rendes fűszert kb. soha). Alap dolgokat láttam tőle meg néha besegítettem. Amúgy el tudok készíteni 1-2 kaját, de azoknak a többségét is netről, youtube-ról tanultam. Aki akar, az magától is meg tud tanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!