Szerintetek a 170cm magasságomhoz hosszú a 93 cm-es láb? (csípőtől mérve)
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 12:50
3/6 anonim válasza:
Jó pár centi differenciát adhat, hogy egész pontosan ki hol gondolja csípőjét. A köldök az például egy egzaktabb pont lenne... Azt se tudjuk, fiú vagy-e, vagy lány. Lányoknak például rövidebb a felsőteste a lábukhoz arányítva, mint a fiúknak, az eléggé szembetűnik utcán is.
4/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Mindenki azt mondja hogy milyen jó hosszú lábaim vannak! De jó neked! Pedig én nem is látom annyira hosszúnak, vagy nem tudom, lehet csak képzelődöm
2021. jún. 2. 09:51
5/6 anonim válasza:
Lábak. Hosszúságuk ideális növekedéssel 4-6 cm-nél nagyobb a test felénél. Például 170 cm magasságban a lábak ideális hossza kb. 90 cm legyen (általában a lábak hosszát a kiálló femurból mérjük).
Ha karcsúbb vagy az átlagnál akkor hosszabbnak tűnik.
Ezt letesztelheted paintban.
Húzz több azonos hosszúságú de különböző vastagságú vonalakat.
Ja a teljes cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!