Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyen proli lakótárssal mit...

Ilyen proli lakótárssal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Barátnőm egy 4 szobás albérletben lakik, 3 másik barátnőjével. 2 barátnője tök kis kedves, aranyosak. Viszont a 3. barátnője egy világi paraszt. Ha felmegyek hozzájuk, egyszerűen nem tud viselkedni. Alapból fura, hogy lány létére Szevasz-t köszön, vagy pedig ilyen bólintós, melós Heló-t odaböfög nekem, úgy hogy rám se néz. Ha ott alszok barátnőmnél, és valami ok miatt ki kell mennem a közös helyiségbe és összetalálkozok a másik 2 bnőjével, semmi gond nincs, beszélgetnek, érdeklődnek irántam. Ez a 3. viszont levegőnek néz. Ha kijön és én is kint vagyok, rám se néz, szellemként kezel és cselekszik. Nagyon fura.

Ezek még mindig olyanok, hogy nem foglalkoztam vele. Viszont tegnap kint a konyhájukban meséltem egy kínos intim dolgomról a barátnőmnek. A barátnőjének nyitva volt a szoba ajtaja(nem vettem észre), és hallott mindent, és az egyik mondatom közepén kiüvöltött nekem egy ilyet, hogy "Balf*sz vagy tesó!". Barátnőm ezt nagyon viccesnek találta és nyugtatott, hogy ő ilyen, nem komolyan mondta, de engem nagyon felcseszett...

Rohadt idegesítő ez a proli viselkedése. Nem szeretném helyretenni, mert abból csak balhé lenne, azt meg nem szeretném... Valamiért amúgy a kezdetektől fogva nem vagyok szimpatikus neki, pedig még egy szót sem váltottunk. Ő 20 éves, és 3 évvel fiatalabb nálam, ráadásul egyetemen van... Mégis így viselkedik. Plusz jövőhéttől a mi házunkat újítják, így sokkal többet kell a barátnőmnél lennem...

2021. máj. 31. 17:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
18%

Most nem értem miért a kérdezőt támadjátok. Leírt egy szituációt normális stílusban, valószínű, hogy normális választ szeretne. Egyre undorítóbbak a válaszadók itt GyK-n...

Kérdező szerintem ne akadj fent rajta, úgy sem fog örökre vele lakni a barátnőd. Ha levegőnek néz akkor te is nézd annak őt. Engedd el amiket neked mond, próbáld meg röviden lereagálni a megjegyzéseit, ne állj vele vitába semmiképp csak olaj a tűzre. Majd csak észreveszi magát. Ha meg többet kell ottlenned a felújítás miatt gondolom az idő nagy részét a barátnőd szobájában töltitek oda csak nem megy be zavarni.

2021. máj. 31. 17:40
 12/51 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem itt te vagy a tahó. Azt képzeled, hogy körülötted forog a világ és mindenkinek veled kell jópofiznia? Te ott vendég vagy, neked kéne alkalmazkodnod, nem neki. Nem haverok vagytok, hogy édelegjen neked, legalább köszön, ennyi pedig kimeríti két idegen között az illemet, mert ti azok vagytok. Még csak nem is a te lakótársad, téged kéne helyretenni inkább, kicsit nagy az arcod, de iszonyat követelőző és idegesítő vagy.

Amúgy meg, ha annyira nagy titkot mondasz el valakinek, azt miért nem lehetett volna a csajod szobájában, ami az ő privát helye és csukott ajtónál? Már megint azt vártad el, hogy mindenki hozzád alkalmazkodjon.

Egyszerűen fogadd el, hogy nem mindenki a haverod, senki nem köteles a seggedet nyalni, mert te elvárod. Vegyél vissza, a csaj normálisabb, mint te vagy.

2021. máj. 31. 17:41
 13/51 A kérdező kommentje:

#7 Aztamindenit, lemaradt egy A betű, és megállapítottad, hogy proli vagyok. Nyelvtanról ömlengesz, úgy hogy a te írásod is nehezen értelmezhető. Így kb. értelmetlen a kioktatásod. :D 20 éves az a csaj, és hát ahogy elnézem összeillenétek. Mondjuk nem tudom, hogy volt-e már valaha barátnőd...

8#. Na a tipikus, hogy ha valakinek saját háza van fiatalon akkor az már egyből örököl... 1. Ez hogy jön a kérdésemhez? 2. Nem, nem örököltem, jó fizetésű állásom van, és egy jövedelmező kripto-portfólióm...

2021. máj. 31. 17:41
 14/51 anonim ***** válasza:
95%

Tényleg egy balfa**vagy. Egy nagy blfsz!

Ismerek hasonló lányt, és nekem sem jön be ez a stílus , sőt egyenesen taszít, de kur*ára nem tudok mit tenni, ahogyan Te sem!

Mi lenne, ha nem elméletezgetnél, proliznád le, hanem ezek helyett megpróbálnád őt úgy és olyannak elfogadni, ahogy van, amelyik. Megváltoztatni úgy sem tudod. Baratnod is megmondta, Ő ilyen. Másik két lány is elfogadta. Egyedül te akadsz fent ilyenen. Hű, egy lány nem kérdezi meg hogy hogy vagy meg nem szól hozzad nem úgy viselkedik veled, ahogyan te akarod, te kis anyámasszonykatonája! Ne legyél már ilyen nyápic gyerek. Ő ilyen, fogadd el. Ha helyreteszed, valamelyikőtök repülni fog az albibol és az te leszel kistöki!

Fogadd el így ahogy van, okés? Ő ilyen kész, mi ban ezzel? Ilyen a személyisége! Te pedig egy balf***vagy, mert ilyeneken fennakadsz!

2021. máj. 31. 17:42
 15/51 Psylocyber ***** válasza:
94%
meglepődnél, ha összeírnám azt a rengeteg suttyóságot, amit a kis esszéd tartalmaz. Persze értelme nincsen, mert max szarul éreznéd magad tőle, csak tudod innen nézve elég ironikus a dolog.
2021. máj. 31. 17:45
 16/51 anonim ***** válasza:
96%
Kinyitottam az értelmező szótárt, hogy utánanézzek a tahónak s lám, a te fotód volt mellérakva. Minden egyes hozzászólásoddal egyre jobban égeted magad, csináld csak, vicces ahogy vergődsz :D
2021. máj. 31. 17:46
 17/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm #11-es, felüdülés volt a sok troll mellett egy tényleges segítő választ olvasni. Sajnos a legtöbb ilyen barátnős kérdés alatt ez megy, a sok incel irigykedik...

#12 Te miről beszélsz? Ezt a sok hülyeséget honnan szedted? Kiemeltem, hogy a köszönést, és azt hogy levegőnek néz, csak furának tartom, és nem foglalkozok vele. Én mindenkivel próbálok legalább 1-2 szót váltani, ha ilyen helyzet van, és ezért furcsa nekem. Több helyen is laktam már, és mindenhol volt legalább pár szóváltás. De ez kb. hidegen hagy, csak megemlítettem. Úgy látszik kár volt...

Basszus, bocsánat, hogy feltételeztem, hogy nem ordibálnak bele pofátlanul egy személyes beszélgetésbe... Nem vártam el, hogy alkalmazkodjon hozzám, de ne üvöltsön már bele két másik ember beszélgetésébe... Ha szerinted ez normális, akkor a tahó az te vagy.

2021. máj. 31. 17:47
 18/51 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább az a vicces, ahogy a sok troll untatja itt magát a vergődésével. :D
2021. máj. 31. 17:48
 19/51 anonim ***** válasza:
98%
Másokban a szálkát is, magadban a gerendát se...
2021. máj. 31. 17:48
 20/51 A kérdező kommentje:
Jöhet még válasz, még van fél órám, legalább ti is ki tudjátok engedni a napi feszkót ezen a kérdésen, meg én is jót szórakozok. :'D
2021. máj. 31. 17:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.