Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek akik mindenkit...

Azok az emberek akik mindenkit megbámulnak bambán ők tudják magukról hogy megbámulósok?

Figyelt kérdés
Mert én visszaszólok neki hogy mit bámulsz, de úgy veszem észre hogy az emberek 99%-a nem mer szólni hogy ne bámulják csak zavarba jön.
2021. máj. 31. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Rohadt idegesítő. Egy ideig bámult egy faszi. Gyalog is de főleg autóból. Majd egyik este megint csak bámult én meg oda mentem hogy mia f@szt bámulsz?? Hebegett habogott erre.. Majd jeleztem hogy 'játszuk le' ha baja van velem fogta magát és rögtön ment tovább... Azóta nem láttam remélem tanult belőle.30/f.
2021. máj. 31. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínű nem.

Gondolom nem hogy nem hallotta soha senkitől, hogy: nem illik így bámulni, de még a szülei, nagyszülei is ilyen bambák voltak, vagyis volt előttük példa, mit hogy nem kéne csinálni.

2021. máj. 31. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:

#1:

Ilyet én is kifogtam, buszon történt, leszállás közben mondtam oda neki jó hangosan mosolyogva: "Csukd be a szád, mert kiesel rajta." 😁

2021. máj. 31. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen osztálytársam. Mered rám az órán, ott integetek neki, hogy mi a fszt csinálsz? Aztán amikor a szünetben megkérdezem, hogy miért bámult, azt mondja nem is emlékszik, hogy bámult volna. Vannak ilyen elvarázsolt emberek.
2021. máj. 31. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!