Azok az emberek akik mindenkit megbámulnak bambán ők tudják magukról hogy megbámulósok?
Figyelt kérdés
Mert én visszaszólok neki hogy mit bámulsz, de úgy veszem észre hogy az emberek 99%-a nem mer szólni hogy ne bámulják csak zavarba jön.2021. máj. 31. 16:56
1/4 anonim válasza:
Rohadt idegesítő. Egy ideig bámult egy faszi. Gyalog is de főleg autóból. Majd egyik este megint csak bámult én meg oda mentem hogy mia f@szt bámulsz?? Hebegett habogott erre.. Majd jeleztem hogy 'játszuk le' ha baja van velem fogta magát és rögtön ment tovább... Azóta nem láttam remélem tanult belőle.30/f.
2/4 anonim válasza:
Valószínű nem.
Gondolom nem hogy nem hallotta soha senkitől, hogy: nem illik így bámulni, de még a szülei, nagyszülei is ilyen bambák voltak, vagyis volt előttük példa, mit hogy nem kéne csinálni.
3/4 anonim válasza:
#1:
Ilyet én is kifogtam, buszon történt, leszállás közben mondtam oda neki jó hangosan mosolyogva: "Csukd be a szád, mert kiesel rajta." 😁
4/4 anonim válasza:
Volt egy ilyen osztálytársam. Mered rám az órán, ott integetek neki, hogy mi a fszt csinálsz? Aztán amikor a szünetben megkérdezem, hogy miért bámult, azt mondja nem is emlékszik, hogy bámult volna. Vannak ilyen elvarázsolt emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!