A nők vagy a férfiak hallgahtnak többször zenét???
Figyelt kérdés
Ki hallgat töbször zenét a férfiak vagy a nőkre jellemzőbb ez a tulajdosnág??? Kiváncsi vagyok rá2021. máj. 30. 18:43
11/16 A kérdező kommentje:
aha tudo csak kiváncsi vagyok rá még is melyik ne halgathassa biztosan létezik valmi felmérés szerintem pedig a férfiak halgatnak például othon vagy mit csinál tipikus férfi?? egész nap?
2021. máj. 30. 19:29
12/16 anonim válasza:
tulajdonság :D
Amúgy more hifitoronnyal a pasik...
13/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, kérdező, én tipikus férfinak tartom magam, én szabadidőmben edzek, sportolok, vezetek a hobbi autómmal, nagyritkán filmet nézek, illetve YouTubeot és Twitchet.
14/16 A kérdező kommentje:
aha én is nekikezdtem sportolni jogsim nincs ugy hogy nem vezetek youtubet mindig nézem én is a twitch ??? az mi?
2021. máj. 30. 21:18
15/16 anonim válasza:
Ne építs világnézetet sztereotípiára.
16/16 anonim válasza:
Egy tipikus férfi? Inkább igazi férfi, nem? Mondjuk dolgozik, valami tisztességes és jólfizető állásban. 30-35 éves kora előtt már nős, és a családja a legfontosabb neki a világon. Ha a magyarországi "tipikus férfiakat" nézem, akkor nem látok mást, csak nagy pocakokat, ízléstelen vicceket, és egoista farkakat (hogy szépen fogalmazzak), már bocsánat. Nyugodt lehetsz! Nem a zenehallgatás fogja eldönteni, hogy valaki ér-e valamit, vagy sem. Az csak egy hobbi, amit kb. mindenki csinál. A twitchre meg keress rá! Hát basszus, minek van interneted? Használd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!