A nők vagy a férfiak hallgahtnak többször zenét???
Figyelt kérdés
Ki hallgat töbször zenét a férfiak vagy a nőkre jellemzőbb ez a tulajdosnág??? Kiváncsi vagyok rá2021. máj. 30. 18:43
2/16 anonim válasza:
Szerintem ugyanannyain hallgatnak. Ezt így nem lehet megállapítani, ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy a férfiak vagy a nők ülnek-e többet
4/16 A kérdező kommentje:
a nők???
2021. máj. 30. 18:47
5/16 anonim válasza:
A nők. Mindig a nők, ezt tanuld meg.
6/16 anonim válasza:
Ez hogy függ nemtől?
Én naponta egyszer hallgatok, de akkor 10 órán keresztül.
7/16 XR115 válasza:
Egyet értek mégis mi köze van ennek a nemhez, ez az embertől függ. Mindenki más, mindenki más-más zenét szeret stb.
8/16 A kérdező kommentje:
aha
2021. máj. 30. 19:08
9/16 A kérdező kommentje:
kiváncsi vagyok rá
2021. máj. 30. 19:11
10/16 anonim válasza:
Szerintem egyforma. Az irodában nálunk pl nem szól zene, fülessel lehetne hallgatni, de én azt nem szeretem, mert akkor nem veszem észre, ha szólnak hozzám. De van olyan munkahely, ahol mindig szól valami, és mindenki azt hallgatja. Ezen is múlik. Én leginkább otthon hallgatok zenét, illetve bevásárlóközpontban, ami szól, ha az számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!