Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itthon miért divat a másik...

Itthon miért divat a másik életében turkálás?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de itthon mindenki mindenre kiváncsi, mindenki mindent tudni, látni, hallani akar.

Külföldön valahogy ezt nem tapasztaltam, pedig sok helyen jártam.

2021. máj. 28. 10:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ez inkább emberi tulajdonság, mintsem nemzeti sajátosság. Magyarul: ne általánosíts.

Amúgy meg, ha már általánosítasz: mondjuk ki, a nagy magyar átlag pocsékul keres.

Aki meg valamiféle szociális/rokkantsági ellátás mellett dolgozik, az meg különösen, mivel nem kereshet akármennyit, mert van jogszabályi plafon.

2021. máj. 28. 11:53
 12/17 anonim ***** válasza:
12%
Amellett, hogy emberi tulajdonság, idehaza rárakódik valamennyi plusz a zárt közegben felnőtt paraszti világ örökségéből és a komcsi kisember kicsinyességéből.
2021. máj. 28. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Még az a szerencse, hogy falvak és a szocializmus kizárólag Magyarországon létezett!:)

2021. máj. 28. 12:21
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

ilyet nem mondtam. de szóba kerültek a nyugat-európai országok, náluk volt szocializmus?

az országunk adottságainak köszönhetően pedig a múltban népesebb volt a paraszti réteg, mint más országokban.

2021. máj. 28. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
A britek ennél durvábbak.. itt úgy beszélnek ki, hogy még ott vagy a szobában + a szexuális életedet megosztani az olyan normális, mintha otthon azt mesélnéd hogy milyen napod volt...
2021. máj. 28. 12:46
 16/17 anonim ***** válasza:
3%

a válaszolók megmutatták a másik igazi hungarikumot, a kifogáskeresést és másokra mutogatást :D

a kérdésre válaszolva:

-a magyarok többsége egy (saját képességeit túlértékelő) nagyra nőtt gyerek. már olyan dolgok is problémát szoktak okozni, mint kulturált sorban állás, normális viselkedés munkahelyen, privát szféra tiszteletben tartása stb.

ezen kívül a külföldieknek általában van saját életük, és nem lusták tenni a jobbért, mint a lusta birka magyarok.

a magyar egy fölényeskedő, buta parasztnép – ahogy vki megfogalmazta egy másik kérdésnél. mit vársz annyira buta emberektől, akik 11 éve nézik, h a kormány leépít mindent?

és ezeknek szerintem a történelmi, okai vannak, meg hát az átlag magyar normális oktatást, nevelést sem kap.

2021. máj. 28. 14:02
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Mert ráérnek az emberek egy része a másikat b*tatni. A másik, hogy sokan mulyák, nem merjük kimondani, hogy "Ennyi, és ne tovább", így minden terítékre kerülhet. A sokadik: mennyi kapcsolat-házasság van, ami xar, így az emberek kívülállóknál keresik a kapcsolódást.
2021. máj. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!