Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » MI a véleményetek erről az...

MI a véleményetek erről az elméletről és melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A férfiak fizikálisan erősebbek, míg a nőknél a csábítás ereje van kifejlesztve. Mindkét tulajdonság nagyon hasznos, de melyik az erősebb?

Egy erős férfi eltud rabolni egy nőt és ilyen helyzetben nyilván az erő dominálna, de egy nő pedig eltud csábítani bárkit és kihasználni ha azt szeretné. Még egy jó kigyúrt férfit is. Én személy szerint csodálom mikor egy nő kihasznál vagy át akar verni, mert tudom jól, hogy legalább kihasználja az adottságait. Azzal él amit kapott. Persze ez nem pozitívum, de van ilyen. Az erővel több mindent is ellehetne érni mint a csábítással, mégis a csábítás tűnik erősebb "képességnek".

Ti melyiket választanátok? Csábítás vagy erő? Szellemi vagy fizikális erő?

2021. máj. 25. 07:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Legalább most olvastál.
2021. máj. 26. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem én kifogásoltam a helyesírásod, de inkább segítek: "mennyi mindent eltudnék érni," Csak akkor írjuk egybe az igekötőt (el) az igével: érni, elérni), ha közvetlenül az ige előtt áll: elérni. De ha az igekötő és az ige között egy másik szó is van, (itt a tudnék), akkor már külön írjuk: el tudnék érni. Meg tudnám adni, mert a megadni tartozik egybe, a tudnám egy közbeékelt szó. - Egyébként vannak sármos férfiak is, akik ugyanúgy tudnak hódítani.
2021. máj. 26. 11:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát legalább időt szántál rá, köszi :3

azért remélem tudod, hogy az ég világon semmi nem változik meg ettől

2021. máj. 26. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos nem, pedig a 12-es megtette azt, amitöl értelmesebbé válhattál volna.
2021. máj. 26. 11:20
 15/16 Senior Séf ***** válasza:
66%
A két nem lelkivilága és gondolkodása ég és föld, kérdező. Mára az is bizonyítást nyert, hogy még az agyfelépítésük is jelentős eltérést mutat. A férfi egy dologra tud koncentrálni, a nő egyazon időbe több feladatot is remekül megold, ha arra kerül a sor. Ez azért van, mert a férfi vadász, a nő gyűjtögető életmódot tudhat a háta mögött. Ehhez az életmódhoz igazodott a férfi fizikai ereje, és ezt kompenzálja a nő csábereje.
2021. máj. 26. 11:22
 16/16 A kérdező kommentje:

A helyesírás és az értelem között azért nem hiszem, hogy annyira erős kötődés lenne, de ez nem ide való téma. Ráadásul engem se és azokat se érdekli akik olvassák a kérdést.

#15 -nek köszönöm, ez is egy valódi és érdekes szempont.

2021. máj. 26. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!