Mágnessel buktatnák le a konteósok az oltással beadott mikrocsipet,ez most ugye csak valami vicc? Akinek van oltása ki próbálta már?

El olvastam.
De kíváncsi vagyok mások véleményére akik kaptak már oltás.
Egy kisebb tesztet ők is végezhetnének a mágnessel,nekik fent marad vagy le esik?
Pusztán kíváncsi vagyok rá.

Csak alhirtejesztes
Csak ranyomtak az oltas helyre.
Probald ki te is, ranyomod erosen, nem biztos h kiesik egybol :)

Megkértem az oltott barátnőmet és a párját, hogy végezzék el a mágnes-tesztet, mert hogy mostanában nagyon elterjedt ez a dolog a neten.
Egyikükön sem maradt meg a mágnes, többször is próbálkoztak, bár nem is számítottunk másra.
Akármi is van az oltásokban, az nem tűnik mágnesesnek. :) Hacsak nincs egy bivalyerős mikroszkópikus méretű neodímium mágnes a vakcinában lévő állítólagos chipben, akkor sose fog a karra tapadni a mágnes.
u.i.:Éppen most olvastam, hogy az IBM kifejlesztett egy olyan működő microchipet, amelynek a mérete mindössze 7 nanométer. Összehasonlításképpen, egy emberi DNS-szál kb. 2.5 nanométer, és egyetlen vörösvérsejt átmérője 7,500 nanométer.
Szóval, ha nagyon akarnák, ezt simán beadhatnák a vakcinával, de még ha abban a chipben mágneses ötvözet is lenne, a mérete miatt akkor se fogná semmilyen mágnes.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!