Ha annyi módon ki lehet fejezni a káromkodást, akkor miért hallom minden 2. embertől az istenkáromló ocsmányságokat?
Nem kéne kiforgatni, amit mondtam. Ezzel arra céloztam, hogy az utcán a random emberek, akikkel szembejössz, sokkal nagyobb valószínűséggel egybitesek, mint a templomban. Ezt úgy, hogy nem tapasztaltad, nem tudod cáfolni, sem igazolni. Egyébként ha meg ilyen szívesen használod az intellektus szót, máskor 2 l-el írd, mert úgy helyes. Ha már a kioktatásnál tartunk.
A Gárdonyis válaszra reflektálva pedig, nem is gondolom, hogy bármelyikünk különb lenne. Erre azt fogjátok írni, hogy egyik szavamat ütöm a másikkal. Pedig nem, az ‘értelmes’ kommentel az elsőre reagáltam, aki állította, hogy a hívő ember szükségszerűen buta.
"az utcán a random emberek, akikkel szembejössz, sokkal nagyobb valószínűséggel egybitesek, mint a templomban"
Csak mert az utcán sokkal több ember van. És az utcán nincsenek is vallásos emberek?
De ennek már semmi köze az istene káromkodásokhoz. Miért rosszabbak, mint bármelyik másik káromkodás? A nemhívőket nem érdelókli az istenkáromlás, mint ahogy más sem, amiről trágárul beszélnek. Vagy a hívők? Hát nekik meg duplán nem kéne káromkodniuk, bárhogy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!