Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha annyi módon ki lehet...

Ha annyi módon ki lehet fejezni a káromkodást, akkor miért hallom minden 2. embertől az istenkáromló ocsmányságokat?

Figyelt kérdés

2021. máj. 23. 15:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem kéne kiforgatni, amit mondtam. Ezzel arra céloztam, hogy az utcán a random emberek, akikkel szembejössz, sokkal nagyobb valószínűséggel egybitesek, mint a templomban. Ezt úgy, hogy nem tapasztaltad, nem tudod cáfolni, sem igazolni. Egyébként ha meg ilyen szívesen használod az intellektus szót, máskor 2 l-el írd, mert úgy helyes. Ha már a kioktatásnál tartunk.

A Gárdonyis válaszra reflektálva pedig, nem is gondolom, hogy bármelyikünk különb lenne. Erre azt fogjátok írni, hogy egyik szavamat ütöm a másikkal. Pedig nem, az ‘értelmes’ kommentel az elsőre reagáltam, aki állította, hogy a hívő ember szükségszerűen buta.

2021. máj. 23. 18:00
 12/15 A kérdező kommentje:
kommenttel* - autocorrect..
2021. máj. 23. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:
11 Szoval attól hogy két külömbőző dologra reagáltál már nem lesznek ellentmondásosak az állitások ? :D
2021. máj. 23. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Ameddig el tudom olvasni nyugodtan irhat valaki úgy ahogy csak akar. Attol hogy nem figyelek az írásomra nem változtatja a tényt hogy a hívök kezdtek el így beszélni és pont emiatt a bibliába is bele lett rakva de már mésö volt. Beépült a nyelvekbe. És most már nem hívök is ezt használják szimplán csak azért mert mostmár hagyomány. Nagyon vallásos rokonaim is használják azt hogy Az isten szerelmére vagy jézus mária (ennek pl semmi értelme se maradt) isten vigye el vagy esetleg durvább verziókat.
2021. máj. 23. 18:59
 15/15 anonim ***** válasza:

"az utcán a random emberek, akikkel szembejössz, sokkal nagyobb valószínűséggel egybitesek, mint a templomban"

Csak mert az utcán sokkal több ember van. És az utcán nincsenek is vallásos emberek?

De ennek már semmi köze az istene káromkodásokhoz. Miért rosszabbak, mint bármelyik másik káromkodás? A nemhívőket nem érdelókli az istenkáromlás, mint ahogy más sem, amiről trágárul beszélnek. Vagy a hívők? Hát nekik meg duplán nem kéne káromkodniuk, bárhogy sem.

2021. máj. 23. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!