Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 24 évesen késő elkezdeni...

24 évesen késő elkezdeni nyelvet tanulni ?

Figyelt kérdés
Van alaptudásom a nyelvvel kapcsolatban, hiszen általános iskolában, és gimiben is tanultam. A2 szinten tudom egy neten található teszt alapján. Szeretnék egyedül magasabb szintre jutni, aztán majd tanárt is keresek aki segít. Viszont néhány barátom szerint már késő. Szerintetek ?

2021. máj. 22. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes.
2021. máj. 22. 11:31
 2/7 anonim válasza:
100%
Soha sem késő.
2021. máj. 22. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
dehogy késő! Én 30 felett kezdtem el angolul tanulni.
2021. máj. 22. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly (24 évesen) álltam neki nyelvet tanulni, otthon magamtól meg könyvtári könyvekkel, CD-kkel.

Abban az évben már meg is volt a közép nyelvvizsgám :)

Sose késő semmit.

2021. máj. 22. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 46 évesen tanulom. Nem késő, de jobb minél korábban, mert ugye nem két hét alatt tanulod meg, elég sok idöt elvesz. És érdemes addig belevágni, amig nincs sok egyéb teendőd, pl gyerek, háztartás.
2021. máj. 22. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Én folyékonyan beszélek angolul, sőt angol tanár vagyok, de eleve húsz fölött tanultam meg, mert a suliban az oroszt és a németet utáltam. Az olasza belevágtam egyszer kétszer, de mindig ilyen A2 szinten szálltam ki, mondván, minek nekem ez. Most meg nekivágtam 43 évesen. Jól megy. Cél a B1 nyelvvizsga, még az idén ha lehet. Utána jön a spanyol vagy a héber.
2021. máj. 22. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
40 év munkaviszony áll még előtted.. Szerinted késő?
2021. máj. 22. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!