Szerintetek helyes ez a pasi profilból?
Hát, ha már valamilyen néphez kellene hasonlítani, akkor én inkább írnek mondanám, mint angolnak. Azok meg igencsak szexiek tudnak lenni!:)
Ja, olyan brit feje van. Én írnek sem mondanám, azok között sok a jólkinéző pasi(/csaj). De ő olyan tipikus angol, skót kinézetű. Skóciában élek, az itteni srácok egyáltalán nem jönnek be, 4 éve vagyok itt, de még egyetlen srác sem tetszett. Aki jól néz ki az bevándorló. Míg otthon minden hónapban más srác tetszett, meg ha hazamegyek egy séta alkalmával látok 4-5 jó pasit/fiút az utcán, míg itt 4 év alatt egyet se. Volt egy srác aki tetszett, nem jött be, csak tetszett, ő egy lengyel fiú volt, de az itteniek nagyon nem az eseteim. :/
De ez világszinten köztudott, hogy az angolok, britek nem a szépségükről híresek.
Szóval a képen szereplő srác sem jön be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!