Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki önmagaval soher, az...

Aki önmagaval soher, az massal is az?

Figyelt kérdés

Eddig ilyet nem figyeltem sose

De az hogy egy pasi magatol sajnaljon 10ezer ft egy nadragra az mar gaz szerintem

Neki mentunk el vasarolni nem nekem

De ismerkedesnel eleg gaz szerintem

2021. máj. 20. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a fontos, én sem veszek csak azért plusz egy gatyát 10k-ért mert miért ne.
2021. máj. 20. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Igen. Nem egy ilyen embert ismerek.

Plusz ugye az se mindegy, hogy kinek mik az igényei.

2021. máj. 20. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem fölösleges 10 ezerért venni nadrágot, ha 5-ért is lehet.

Ha valaki nem pocsékolja mindenre a pénzt az sóher, de ha meg mindenre elszórja és ezért nincs megtakarítása akkor meg ez a baj..

Én inkább ott veszem a dolgokat, ahol olcsóbb és így nem kell halálra dolgoznom magam, hogy meg tudja élni (azért nem akciós csirke farhátért megyek a piacra)

2021. máj. 20. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Hacsak nincs valakinek nagyon speciális mérete, vagy nem valami nagyon különleges darab kell feltétlenül, szerintem is sok egy nadrágért 10 ezer forint.
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Ahogy előző is írja, kinek mik az igényei...ha magamból indulok ki, akkor családra, páromra, barátokra például én sokkal többet költök kint magamra egyáltalán....

Én pl. Simán megveszem a 15.000ft-os melltartót magamnak mert annak van jó minősége, de nadrágot nem vennék én sem 10ért....

6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint magammal szemben vagyok "sóher", a környezetemtől nem sajnálom a pénzt.
2021. máj. 20. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetséges. Én ilyen vagyok.
2021. máj. 20. 21:11
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem a nadragoj volt a hangsuly azt csak egy pl volt

De a tobbiek ertettek a kerdest, koszonom!

2021. máj. 21. 10:50
 9/9 A kérdező kommentje:
*nadragon
2021. máj. 21. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!