Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? Nem birok a...

Mit tegyek? Nem birok a rokonaimmal. Eroskodnek, hogy oltsam be magam, en meg mondtam nekik, h nem akarom es akkor vagjak a pofakat, meg hisztiznek, majdnem a pi..ba kuldenek el. Tipikusan azok az emberek, akik nem birjak elviselni, ha vkinek mas

Figyelt kérdés
velemenye van, hisztiznek meg megsertodnek. Hihetetlenul nyomaszto, idegesito erzes.

#Rokonsagi hulyek
2021. máj. 19. 05:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Milyen fejet vág a butaarcú kárász.😂 Nem erre a válaszra számított.
2021. máj. 19. 08:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van, jokat irtok nagyon. Annyira eroszakosak a rokonaimmal, hogy akarhanyszor felhivnak telefonon, mindig kerdezik eroszakosak, hogy regisztraltal-e mar, szo szerintem siettetnek, hogy mikor oltatok mar es hisztiznek h nem vagyok beoltva.
2021. máj. 19. 08:13
 13/20 A kérdező kommentje:
Varom a tovabbi irasokat! Jo oket olvasni
2021. máj. 19. 08:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Annyira eroszakosak a rokonaim
2021. máj. 19. 08:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jo hozzaszolasok jonnek. Varom szeretettel a tobbit
2021. máj. 19. 08:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Mit csinaljak, h a telefonon ne eroszakoskodjanak ezzel velem?
2021. máj. 19. 08:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ezt jó lenne tudnunk.
2021. máj. 19. 10:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Miert, mi koze van az egeszhez, amugy 32
2021. máj. 19. 10:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy más helyzetben van egy 16 éves, mint egy 32 éves. Ha nem velük élsz, nem függsz tőlük anyagilag, akkor semmi közük nincs hozzá. Azt kell csinálnod, hogy egyszer, amikor hívnak, felveszed a telefont, és szépen, erélyesen belevágsz a szavukba és megmondod nekik, hogy már nem vagy gyerek, meghoztad a döntésedet, amihez semmi közük, és a továbbiakban vagy békén hagynak ezzel, vagy egy évig nem beszélsz velük, és a következő követelőzés után rájuk csapod a telefont. Kész. Erről nincs mit többet beszélni. Azt csinálsz a testeddel, amit akarsz, te se szólsz bele, hogy ők mit csinálnak a sajátjukkal. Tartsák tiszteletben, vagy menjenek a francba. Jogod van a saját életedhez, és jogod van őket kizárni, ha ennyire idegesítenek.
2021. máj. 19. 10:07
 20/20 anonim ***** válasza:

32 éves vagy? Esküszöm azt hittem a fogalmazásod alapján,hogy 16 😂 oh wazze...

Nem mindegy hogy csúnyán méz rad a rokon???

2021. máj. 19. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!