Szerintetek is szemét dolog hogy így a szemetekbe hazudnak?
Figyelt kérdés
Nekem egy kicsit igen én fiú vagyok meg beszéltem egy lány haverommal meg egy barátnője együtt megyünk biliárdozni minden megvolt beszélve elindultam a találkozási helyre útközbe irt a lány mégse ér rá haza kellett menjen mondtam oké semmi baj tovább sétáltam a bár felé és erre tessék mit ad isten össze futottunk az utcán elég kínos volt de köszöntünk egymásnak és annyi de akkor se szép dolog átverni a másikat.2021. máj. 17. 16:06
1/9 anonim válasza:
Biztos ment egy csávóhoz aki megkupakolja.
2/9 A kérdező kommentje:
Ja
2021. máj. 17. 16:10
3/9 anonim válasza:
és ha már találkoztatok, akkor miért nem kérdezted meg tőle, hogy mi a *** van?
4/9 anonim válasza:
Bocsi, de az iskolában nem tanítják, hogy hogyan kell egy szöveget tagolni, tehát hol legyen a mondat eleje, és a mondat vége?
5/9 anonim válasza:
Valóban szemétség de én a helyedben meg kérdeztem volna úgy ahogy a 3as írta hogy ez meg mi? Állj ki magadért! Te vetted a fáradtságot de ő le se szar..vagy legalább másnap kérdezd meg hogy ezt meg hogy képzelted?
6/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ezt akkor írta, amikor elindult, és éppen rohant haza? Ezért is futottatok össze.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát majd meg kérdezem de hát ez van sajnos megesik
2021. máj. 17. 16:48
8/9 anonim válasza:
Összefutottatok az utcán véletlenül, nyilván ment valahova, ebből neked rögtön az jött le, hogy át vagy verve? Te is megéred a pénzed.
9/9 A kérdező kommentje:
Előtte beszéltünk telefonon felhívtam mindketten ráérünk megvolt beszélve mindjárt találkozunk és erre fel meg már meg gondolta magát mondott egy ki fogást csak hogy ne kelljen velem legyen hát ez szemétség de ez van csak nem akartam mindent leírni túl hosszú lenne a magyarázat.
2021. máj. 17. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!