Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek! Szerintetek a külső...

Emberek! Szerintetek a külső szépség szubjektív?

Figyelt kérdés
Sokat foglalkoztam már ezzel a témával és vitába is keveredtem másokkal, néhányan elég korrekt érveket hoztak fel, például a különböző korok, kultúrák szépségideáljait, viszont én még mindig amellett vagyok, hogy nem annyira szubjektív a szépség, mint sokan mondják. Csak mert azért hogyha van egy tényleg szép ember, arra senki nem fogja mondani, hogy ronda, és ugyanúgy egy valóban csúnya emberre sem fogja senki azt mondani, hogy gyönyörű. Tehát a két véglet erősen objektív szerintem, inkább a középmezőny az, ami szubjektív. Ti mit gondoltok?

2021. máj. 15. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen szubjektív dolog a szépség. Olyan élőlény vagy tárgy nem létezik, ami egyáltalán nem tetszhetne senkinek, hiszen szerencsére mindig vannak olyan emberek, akik másképp gondolkodnak, mint a többség. A különböző korok eltérő szépségideáljai is azt mutatják, hogy minden időben más számított szépnek, ezért egy adott tulajdonság nem felelhet meg mindenkinek, de nem is tarthat egy adott dolgot mindenki rondának. Én úgy gondolom, hogy minden csak nézőpont kérdése, de hát nem csak a szépsegideálok eltérőek, hanem a vélemények is. :D
2021. jún. 9. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Egy bizonyos szintig objektív,van ez a skatulya amit te is írtál és ha valaki azon kívülre kerül akkor lehet vitázni hogy szép-e vagy csúnya.

Nekem a "crushom" pl kicsit megosztóbb,van aki szerint csúnyácska. De én meg meghülyülök tőle

2021. jún. 9. 20:42
 13/13 anonim válasza:
44%
Részben szubjektív részben pedig objektív.
2021. jún. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!