Szerintetek normális dolog plakáton kiírni, hogy mi szép? Mert szerintem, hogy kinek mi szép, az szubjektív emberi tulajdonság.
Tényként állítva szubjektív dolgot szerintem kontra-produktív.
Ha csinálok egy plakátot, hogy a kaki finom, attól még hogy mondjuk nekem ízlik, nem biztos, hogy az emberek többségének is ízlik, és ezzel csak hergelem őket, még inkább ellenségesek lesznek azokkal, akik szeretik a kakit. Vagy ha kiírom, hogy a piros szín szép, azzal sem hinném, hogy belopnám magam azok szívébe, akiknek a kék szín tetszik. Nem értem, hogy miként gondolják egyesek, hogy úgy meg tudnak másokat győzni a saját ízlésükről, hogy plakáton győzködnek másokat arról, hogy mi a szép. Ráadásul ezt tényként állítva.
Értem mire gondolsz kérdező, de van egy kis bökkenő: valahogy el kell adni azt a kakit.
Nem, az emberek többsége tudat alatt nem az utálatot regisztrálja, ha látta a valamit, hanem azt, hogy látta azt, ki lett annak téve, felkelti az érdeklődését.
A termék pozitív oldalát kell kiemelni.
Például: aki szereti a pizzát, az szívesen megkóstolja majd az új pizzéria specialitásait. Aki nem szereti, az nyilván nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!