Hogy állsz az oltással?
De buták vagytok, még élvezitek is a diszkriminációt🥰 emberségból jeles!
Hogy nem vagytok rosszul magatoktól (akik beülnek és még bámulnak is kifele)?
A romákat és négereket, sőt még a vörös hajúakat sem bámulod (1.mert megvernek, 2.mert azokat bakker nem nézed ennyire le!), pedig ők sokkal feltűnőenbbek.
Gratulálok
Igazából 10 éve rengeteget olvastam az immunrendszerről, mert érdekelt, illetve eleve olyan vagyok, aki nem hisz a reklámoknak, ha egészségmegőrzésről van szó, hanem utánaolvas. Nagyon érdekes források vannak, olykor még az orvosi szaklapok, orvosok orvosoknak szóló cikkeik is egészen érthetőek. Autoimmun betegek sokszor blogolnak. Vannak olyan oldalak, ahol orvosoktól lehet kérdezni.
Egyébként eleve hiszek a szakembereknek, mint ahogy a hűtőm vagy a lakóházunk tervezőjében is bízom.
Így nem volt kérdés, hogy oltatok, amúgy csak az oltással lehet megállítani a járványt.
28/N
“Én is mekiztem ma és olyan jó volt. mások meg kinn az esőben a teraszon. Jóérzésű volt”
En barmikor beulok egy etterembe pedig nem vagyok beoltva csak egy szabadabb orszagban elek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!