Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet kezelni a női...

Sevdiablo kérdése:

Hogyan lehet kezelni a női hisztit?

Figyelt kérdés

Egy 21 éves lányról van szó, aki a lakótársam és eléggé az agyamra megy a folytonos hisztijével..

Számomra ez rendkívüli mértékben elviselhetetlen. Legtöbbször kedves, aranyos, de sajnos gyakoriak a napi hisztik, azt követő sírások, hangulatingadozás, kiabálás, 2 perc alatt átvált normálisból nyivákolósba mikor nem tetszik neki valami.. Mindig mindent magára vesz és egy vita több napra is ki tudja ütni. Nem lehet érvelni, mert ő amoolyan "érző" introvertált típus, én meg inkább "gondolkodó/logikus", türelmetlen, impulzív és odamondó vagyok. Mindketten is csökönyösek vagyunk ha valamit jónak gondolunk.

Sok a konfliktusa másokkal és nem érti hogy miért reagálnak az emberek a dolgaira hozzám hasonlóan, nem fogadja el a kritikát sem sírás nélkül. Szuper szenzitív, mintha eddig buborékban élt volna. Több ismerrősöm is tapasztalta már a hisztijét, de amikor megtudta tőlem, akkor mindig hisztivel reagálta le.

Szerintem ő maga is tudja hogy ezzel a problémával küzd és minél többször mondom neki annál könnyebben kikel magából, ezért gondolom hogy már nagyon zavarhatja. Egy mellék probléma az is, hogy nem ugyanaz az anyanyelvünk és az Angolt használjuk közös nyelvként. A külön költözés sajnos most nem opció.

Tudtok megoldást erre a problémára?

Van erre kurzus/könyv/hanganyag BÁRMI?

Segítsetek pls!!!

2021. máj. 15. 07:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz átköltözni egy másik szobába? Mi az, hogy a lakótársad? Mondd neki, menjen pszichológushoz.Ha netán a párod, akkor sürgősen hagyd ott.
2021. máj. 16. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg még úgyis sokan online tanulnak, van elég szabad szoba, valahogy oldjátok vagy beszéljétek meg.
2021. máj. 16. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!