Hogyan lehet kezelni a női hisztit?
Egy 21 éves lányról van szó, aki a lakótársam és eléggé az agyamra megy a folytonos hisztijével..
Számomra ez rendkívüli mértékben elviselhetetlen. Legtöbbször kedves, aranyos, de sajnos gyakoriak a napi hisztik, azt követő sírások, hangulatingadozás, kiabálás, 2 perc alatt átvált normálisból nyivákolósba mikor nem tetszik neki valami.. Mindig mindent magára vesz és egy vita több napra is ki tudja ütni. Nem lehet érvelni, mert ő amoolyan "érző" introvertált típus, én meg inkább "gondolkodó/logikus", türelmetlen, impulzív és odamondó vagyok. Mindketten is csökönyösek vagyunk ha valamit jónak gondolunk.
Sok a konfliktusa másokkal és nem érti hogy miért reagálnak az emberek a dolgaira hozzám hasonlóan, nem fogadja el a kritikát sem sírás nélkül. Szuper szenzitív, mintha eddig buborékban élt volna. Több ismerrősöm is tapasztalta már a hisztijét, de amikor megtudta tőlem, akkor mindig hisztivel reagálta le.
Szerintem ő maga is tudja hogy ezzel a problémával küzd és minél többször mondom neki annál könnyebben kikel magából, ezért gondolom hogy már nagyon zavarhatja. Egy mellék probléma az is, hogy nem ugyanaz az anyanyelvünk és az Angolt használjuk közös nyelvként. A külön költözés sajnos most nem opció.
Tudtok megoldást erre a problémára?
Van erre kurzus/könyv/hanganyag BÁRMI?
Segítsetek pls!!!
Őszinte részvétem!
Ignorálni kell az ilyet, vonulj el a szobádba vagy menj el valahova, majd megnyugszik.
Ha igazán zavarná, tenne ellene. Látszólag nem tesz, vagyisnnem zavarja, mindenki mád a hülye.
Én is hisztis lábbal kelek olykor, de aznap pontosan érzem a határaimat. A körülöttem lévő embereknek inkább jelzem, hogy ezt a témát ma inkább ne... Ő békén hagy, az én hisztim nem tör ki. Élni és élni hagyni. Majd ha nyitott leszek a témára, akkor jelzem, hogy most átbeszélhetjük.
Nos engem zavar a hisztim, mert tudom, hogy szétmossa az agyam és ilyenkor nem feltétlenül gondolkozom tisztán, reálisan, nem feltétlenül vagyok korrekt. Ha ezt valaki érzi és feldolgozza, a másik pedig nem tesz direkt alá, akkor egészen jól együtt lehet élni ezzel. Első sorban önismeret.
Na hallod neked se lesz soha barátnőd :D
Ez nem "női" hiszti, hanem simán hiszti, neki ilyen a személyisége.
Én több hisztis pasit ismerek, mint hisztis nőt, pacsi :D
Meg kell vele beszélni mi a baja.
"Én több hisztis pasit ismerek, mint hisztis nőt"
Sajnos igen, a férfiak is tudnak hisztizni
"Szuper szenzitív, mintha eddig buborékban élt volna."
Sajnos valószínű tényleg nem volt sok normális baráti kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!