Miért kattanok rá néha vkire?
Figyelt kérdés
Mindig van hogy megismerek vki embert vagy személyesen vagy vmi internetes személyt és vmiért ilyen nagyon szimpatikus lesz. Egy adott ideig szimpatizálok vele és utánna elmúlik. Van hogy ez a nagyon erős szimpátia csak pár napig tart de olyan is hogy hónapokig. Ez mitől van?2021. máj. 13. 13:05
1/9 anonim válasza:
Én is ugyanúgy vagyok vele.
Végigolvasom a blogját, a fb képeit, az élettörténeteit, a filmjeit, a bármi vele kapcsolatos híreket, interjút, alkotásokat, aztán ahogy jött el is múlik.
2/9 anonim válasza:
Magány? Vagy mások élete és személyisége érdekesebbnek tűnik talán? Elvégre eddig nagyon nem lehetett csinálni semmit hónapok óta.
3/9 anonim válasza:
Kíváncsiság, ami kielégül és tovább már nem érdekes.
Ha nem így lenne, hanem meghatározná az életedet, az lenne a beteges.
4/9 anonim válasza:
Én is pont így vagyok ezzel, mindig is érdekeltek az emberek és jól esik figyelemmel követni olyanok életét, akik szimpatikusak és tudok velük azonosulni. Ez is ad úgymond egyfajta közösségi élményt. Az meg, hogy egy idő után elveszítjük az érdeklődést valaki iránt (főleg ha csak internetről ismerjük), természetes, mivel mindenki folyamatosan formálódik, változik.
5/9 anonim válasza:
Mert ismeretlen az illető, és amint kezded megismerni, már nem annyira érdekes.
7/9 anonim válasza:
6-os
Gyakorolj egy kis önszeretetet... 🤣
8/9 anonim válasza:
Azért szoktam rákattanni a Vikire, mert valami eszméletlenül jó nő :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!