Ha valaki leáll a napi 14-16 óra gépezéssel, akkor max mennyi idő mire eltűnne a szeme alól a fekete?
10-nincs vesze semmi a szemet valahogy lehet korrigálni pl szemüveg az igaz hogy vannak vissza fordíthatatlan dolgok de túl kell lendülni.
Ahogy mondták a meló is segít,tudom nagyon nehéz ilyen élet mód után és félelmetes a szocializálódás viszont ha eltartanak pl szüleid az nagyon gáz plusz ők sem lesznek fiatalabbak fel kell készülnöd hogy te segítsd őket.
ha nem ez a helyzet pl ne adj isten elhunytak akkor nem tudom hogy oldod meg de nem mehet így a végtelenig. tegyük fel még is lehetséges akkor viszont önmagadnak ártsz nagyszerű a semmit tevés oké de rohadt unalmas is tud lenni.
"tudom milyen ha a kutya se törődik veled esélytelen a barátnő az emberekkel rosszul jössz ki félős vagy de pl ha tartanál állatot akár 1 macskát már meg lenne a napi feladat pl el menni a boltba megetetni stb"
De jó is lenne :c Sajnos albérletben vagyok és itt nem tarthatok állatot :c
Jövőhéten már lesz munkám (így 7 hónap után lol), csak sajna ott is nagyrészt gép előtt leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!