Szerintetek a fekete bőrű embereknek, a hónaljuk milyen színű?
Figyelt kérdés
Mármint ugye a tenyerük illetve a talpuk fehér, a fogsoruk meg pláne.. na de a hónaljuk?2021. máj. 2. 17:07
1/7 anonim válasza:
Nézz meg egy videóklippet, vagy koncertfelvételt fekete bőrű emberekről, és kiderül. Amúgy sztem fekete.
2/7 anonim válasza:
Szerintem világos, mint a tenyerük, mert azt tehát nem éri annyi napsütés.
3/7 anonim válasza:
A hónalj színe ahogy nekünk sem, úgy nekik sem tér el a látható bőrfelülettől, pl lapocka, alkar, kézfej.
A tenyér, talp kivételével nem különbözik a többi bőrfelülettől.
4/7 anonim válasza:
A fogsoruk inkább fekete, vagy nincs.. kivéve azokat akiket annak idején elvittek rabszolgának civilizált emberek közé, azóta ott ők is megtanulták, hogy mi az a fogkefe.
5/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a gazdájuk fehér.
6/7 Sunshinedoll válasza:
Valóban tényleg a feketék higiéniájával van a baj, ezért terjedt el a pestis EURÓPÁBAN és nem máshol :D
"Szerintetek" lol amúgymeg. Mintha baszdmeg lehetetlen lenne képet találni fekete emberekről az interneten, az eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!