Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem nevetséges ezért csúfolni...

Nem nevetséges ezért csúfolni valakit?

Figyelt kérdés

Néhány osztálytársam azért szekál, mert vöröshajú vagyok. Folyton rokának és sunyinak becéznek. Hiába szóltam már tanároknak, ők azt mondták hagyjam figyelmen kívül.

Egyébként az utóbbi egy évben "csak" online szekáltak, ebből a szempontból jó volt otthon tanulni. Már nem tudok mit csinálni, nem érzem jól magam, hogy újra visza kell menni a suliba.

17f

2021. máj. 12. 20:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%

Most lelehet pontozni. De ha a tanárt nem érdekelte meg akkor gondolom szüleidet sem. Akkor a lepontozók mit gondolnak? Varázsoljon? Vagy vissza szól vagy így marad, ez így működik. Nekem is nehéz volt. Nehéz volt megszokni, hogy bármikor beszolhatnak mert vörös vagyok és szeplős. Sajnos ilyen az élet ember. A legtöbb embert nem érdekli, hogy fájdalmat,vagy rosszat okoz, ha azt ő élvezi. Ilyen az élet, minden területen. Lelehet pontozni, de ezt ti is tudjátok. Elnyomnak ameddig hagyod, és csak addig. Tőled függ, hogy meddig, hagyod. Persze várhatsz neten varázslást és lepontozhatod azt aki fejbe vág az igazsággal. De az igazság nem változik. Ha hagyod, folytatják és elviseled. Ha nem hagyod és vissza oltod őket, akkor nem csinálják. Történet vége.

Most pedig megint lehet lepontozni mert fáj az igazság. NEKEM IS FÁJT elhiheted. Baromi rossz érzés volt rájönni, hogy rossz világban élünk. Hogy az emberek felének az az eleme, hogy elnyomhat valakit. Hogy senkit nem érdekel az embertársi mivolt. Hogy rossz világban élünk. Minnél hamarabb fogadod ezt el és minnél hamarabb teszel az ellen ami zavar, annál hamarabb fog véget érni a szenvedésed. Én tudom, megtapasztaltam, egyetem alatt is és az életben is ilyen lesz, csak akkor nem a hajad miatt, hanem mindenbe belekötnek majd ha hagyod.

2021. máj. 12. 21:12
 12/21 anonim ***** válasza:
98%
Tetszik a 9-es hozzáállása,én is inkább visszaszólok valami durván vicceset,ha tudom,hogy ilyenre vevők. Ilyenkor mindketten nevettek rajta eggyet aztán le van tudva. De persze mindenkinek más a stílusa,legkulturáltabb dolog hagyni a francba.
2021. máj. 12. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:
98%
És azzal így mi van ha valakinek vörös a haja? Akik ezzel szekálnak, mehetnek vissza oviba
2021. máj. 13. 20:00
 14/21 anonim válasza:
97%
Szerintem nevetséges. Mégis mi a baja a vörös hajjal?
2021. máj. 14. 18:25
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak becéznek? Anyukám is vörös hajú, és sokan rókának hívják, de csak a haja miatt. Ő sem érzi csúfolásnak, nevet rajta. (Kiskorában répafejnek csúfolták a gyerekek, ezért sokáig nem fogadta el magát, de felnőttként belátta, hogy nem volt értelme a csúfolódással foglalkozni). Egyébként fogadd el úgy magad, ahogy vagy, különlegesnek és ne foglalkozz a megszólításokkal. Én örülnék ha nem unalmas barna hajam lenne és kapnék egy róka becenevet. Az, meg hogy sunyi a róka? Ravasz a róka... nem is értem miért lenne sunyi. Nekem szokták mondani h sunyi a tekintetem xD. De ennyi baj legyen.

25/L

2021. máj. 20. 19:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Primitívség. Irigykednek rád, mert szép, érdekes a hajad.

Az unokanővéremnek csípőig érő, dús, rézvörös haja volt, nagyon erős szálú. Vastag copfot font belőle. Kék szeme volt. Bolondultak érte a férfiak.

2021. máj. 25. 22:41
 17/21 anonim ***** válasza:

A tanár meg alkalmatlan és cinikus.

Kötelessége, hogy elbeszélgessen az osztállyal, hogy

valakit a született adottságai miatt (eláll a füle, krumpli orra van, szeplős, görbe a lába, stb.) csúfolni, egyáltalán megjegyzést tenni rá,

lelki bántalmazás, ráadásul orbitális bunkóság.

Akinek minimum akkora az IQ_ja, mint a cipőmérete, az nem bántja a másikat amiről nem tehet.

Ráadásul van, akinek nagyon is tetszik a vörös haj.

Ilyen erővel azt is ki lehetne szerkeszteni, akinek fekete a haja, vagy tejszőke.

2021. máj. 25. 22:44
 18/21 anonim ***** válasza:
4%

10-esnek!

Semi köze a témához az íreknek, ugyanis a lengyelek között is sok a vörös, és más európai népek között is. A nagymamám szász volt, és bronzvörös.

2021. máj. 25. 22:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Mit akarsz, Kérdező, amikor a főpolgármesternek sincs több agya, amikor interjúvolták, hogy mi a különbség közte és a miniszterelnök között,

véletlenül sem a szellemi képességeit, végzettsége jutott eszébe, hanem az, hogy ő magas, vékony, a másik meg alacsony és kövér.

Mit akarsz a proliktól, ha ilyen példákat látnak maguk előtt?

2021. máj. 25. 22:48
 20/21 anonim ***** válasza:
#18 szövegértelmezés. tök mindegy, melyik másik népben van mennyi vörös. a vörös-utálat az írek ellen kezdődött, se a britek se az amerikaiak nem szerették őket, így azt hoztak fel ellenük, amit csak tudtak, pl a hajszínüket. és mivel amerikát majmolni kell, ez az egész hülyeség szépen beitta magát a magyar köztudatba is
2021. máj. 25. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!