Kogyan kezelitek, ha valaki megfenyeget titeket?
Online kaptam ma egy fenyegető levelet egy Facebook csoportban lement vita után
Nekem nagyon nem tetszik, hogy valaki azt gondolja hogy megfenyegethet engem, azonban egyetlen egy dolog jár a fejemben, az az, hogy nyakon szúrom az illetőt, vagy olyan szó szerint felismerhetetlenségig verném, és bedobnám egy gödörbe ami maradna
A baj azzal van, hogy nem szeretem az üres ígéreteket, meg én sose fenyegetnék meg senki mást feleslegesen, viszont tudom magamról hogy ha elborul az agyam, akkor nem tudom irányítani a dolgokat: nem szeretnék börtönbe menni, de ugyanakkor nem elégednék meg azzal sem, hogy életben maradjon az, aki fenyegetőzik
mit irt pontosan fenyegeteskent ?
egyebkent tenyleg jobb lenne ha szakemberhez fordulnal, mert ha mondjuk az utcan all neked valaki, erre te megolod, az senkinek sem lesz jo.
#10:
Te komolyan ennyire börtönbe akarsz kerülni? Mert ha neked ez a hitvallásod, akkor tényleg gondok vannak a fejedben, és lehet nem is börtönbe, hanem egy szanatóriumba fognak bedobni, ki tudja mennyi időre.
Alapvetően egy békés, nyitott ember vagyok, ebben azonban nem vagyok képes másképp látni a dolgokat.
Ha se a rendőrség, se a bíróság nem tenne semmit, akkor hogyan tudnátok elfogadni hogy bárki is vegye a bátorságot ahhoz, hogy fenyegessen titeket? És utána ne történjen semmi, hanem tovább zaklathatná az embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!