Kogyan kezelitek, ha valaki megfenyeget titeket?
Online kaptam ma egy fenyegető levelet egy Facebook csoportban lement vita után
Nekem nagyon nem tetszik, hogy valaki azt gondolja hogy megfenyegethet engem, azonban egyetlen egy dolog jár a fejemben, az az, hogy nyakon szúrom az illetőt, vagy olyan szó szerint felismerhetetlenségig verném, és bedobnám egy gödörbe ami maradna
A baj azzal van, hogy nem szeretem az üres ígéreteket, meg én sose fenyegetnék meg senki mást feleslegesen, viszont tudom magamról hogy ha elborul az agyam, akkor nem tudom irányítani a dolgokat: nem szeretnék börtönbe menni, de ugyanakkor nem elégednék meg azzal sem, hogy életben maradjon az, aki fenyegetőzik
Hogy mi? :D
A Facebook fotelharcosokat hagyd a fenébe, le kell tiltani, még csak vissza se érdemes írni, mert úgyse jutsz velük sehova, nyilvános verekedésig meg úgyse megy el.
De azért erős kicsit a reakciód, lehet nem ártana egy kis dühterápia. OO
azt tudod hogy ez is fenyegetesnek szamit, es ha az illeto szemelynek kuldted volna el, siman feljelenthetett volna, mondvan hogy az eletere akarsz torni?
neked sincs tobb eszed mint a masiknak, nem lenne jobb elfelejteni?
#6: Annál több eszem van, hogy neki írjak ilyesmit
Az viszont rohadtul dühít, hogy léteznek olyan emberek, akik azt hiszik hogy nincsen súlya a szavaknak: én ha mondok valamit, akkor azt 100%-ban úgy is gondolom (a szakmám is megköveteli, valamint így neveltek)
Azonban nem tűröm hogy valaki fenyegessen: számomra az ilyen ember a világ férge, és ahogy írtam is, nem elégednék meg azzal hogy élve marad
Most már lehiggadtam, kellett egy jó fél óra, de tartok attól hogy egyszer élőben fog megtörténni ilyesmi
Szerintem meg a szavak csak szavak, nincs jelentőségük, nincs súlyuk. Én mindent komolyan gondolok amit kimondok, de még én is tudom, hogy az életben egyedül a tettek számítanak, semmi más.
A te reakciód sokkal, de sokkal durvább mint bármilyen fenyegetés. Szerintem a két esetet össze se lehet hasonlítani, egy sima fenyegetés és a gyilkosság között nem tudom hogyan vagy képes párhuzamot vonni, ha ezt komolyan gondolod akkor neked nincs helyed a társadalomban.
#8: Miért, neki van helye a társadalomban? A vita közben lejáratta magát, én egy rossz szót vagy személyes megjegyzést se tettem rá, erre elkezdett privátban fenyegetni. Akárhogy nézzük, én ettől nem tudok eltekinteni, se megbocsátani.
A saját karmáját látná viszont, ha valaki szó nélkül kicsinálná. Szerintem ez így helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!