Miért van az, hogy vannak akik rettegnek a rendőrtől, ha felügyelnek a villamoson, buszon, vonaton?
Annyiszor olvasom, hogy úristen, ezeknél töltött fegyvervan, éles lőszer van benen! Meddig kell rettegésben élnünk?
Ez basszus katasztrófa, hogy a HONvédelmezői, a honvédek ennyire ijesztőek. Engem nagyon is megnyugtat, hogy egyre többen vannak. Sokkal kevesebb lesz a piti tolvajlás, a rablás, nem fognak belekötni csak úgy a villamoson senkibe.
Egyik nap reggel épp szálltam fel a vonatra, ahol az előttem lévő nő a barátnőjének mondta iszonyú idegesen, hogy ő fel nem száll rá, mert meglátott 2 rendőrt. és hogy menynire undorító, hogy ilyen rettegésben kell vonatoznia, megvárja a következőt.
Akinek tiszta a lelkiismerete az nem tart tőlük. Akinek nem tiszta az ideges lesz, nyugtalan a közelükben. Nincs igazam?
Mi a francért kell rettegni attól, hogy kapsz egy személyes biztonsági őrt arra az útszakaszra ahova mész?
Erről eszembe jutott: "Utálod a rendőröket? Akkor ha baj van hívd anyádat!"
12: igen, erről szól a kérdés, kösz, hogy leírtad mégegyszer ;)
11: Amikor meg nincsenek ott az a baj, amikor ott vannak az a baj.
Jajj úristen nincs egy rendőr se, hát hol vannak az utcákról, úristen, nincs ki megvédjen. Amikor meg vannak, akkor az a baj, hogy "rettegni" kell tőlük. Eszem megáll. Ha a vonaton ülsz maszkban és 2 perce nézte a jegyedet a kalauz, akkor mégis mibe kössön bele a rendőr? Igazoltat. na és? Ha megkérdeztek csak egyetlenes rendőr, minium 10 körözés alatt álló személy nevét fogja felsorolni Neked, akik miatt kell igazoltatni. Mert neadjisten épp azon a vonaton utazik észrevétlenül, akkor hoppá, micsoda fogás, kapja is a bónuszokat.
Ha meg igazoltat odaadod a papírjaidat, majd visszaadja. Ha hisztizel akkor úgy fog eljárni, hogy te valamiért nem akarod odaadni, félsz, hogy kiderül valami. Mondom akinek tiszta a lelkiismerete nem fél megmutatni egy hivatalos személynek, hogy ki ő. Például én. Volt, hogy igazoltattak nemegyszer. Épp csak felszálltam a vonatra, már körülálltak 3man. Papírokat elkérték, gyors adatbázis lefuttatás, minden rendben, mosolyogva visszaadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!