Van még Magyarországon TB által támogatott IGAZI bolondokháza, ahol nemcsak kezelik az őrülteket, hanem felügyelnek is rájuk és nem tudnak kiszökni?
Mikor regen Gyorbe jartam fosulira, az ut mellett volt egy ilyesmi intezmeny, en csak kivancsian kukucskaltam befele, meg emlekszem hogy nagy volt a kert es elegge zartnak nezett ki. Itt a cim: Valoszinuleg TB tamogatott.
Petz Aladár Megyei Kh. I. Pszichiátriai és Mentálhigiénés O. Téti Rehabilitációs Osztálya
9100 Tét Győri u 10.
tel : 06-96-461-560
Én elég messze, Szabolcs megyében tudok egy ilyen intézetet.
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Pszichiátriai Szakkórháza: www.kallokorhaz.hu
Szerintem beszéld meg az orvossal, és aztán cselekedj. Én az anyámmal soha nem bánnák így. Szégyelném magam, ha ilyeneket mondanék róla...
Persze ez csak az én véleményem :P
Én az anyámmal soha nem bánnák így. Szégyelném magam, ha ilyeneket mondanék róla...
Persze ez csak az én véleményem :P
Nekem meg az a véleményem,hogy te még nem éltél soha pszichiátriai beteggel együtt,osztod az eszed, te is igy beszélnél,ha a rokonod zakkant lenne,és tönkre b>szta volna a fél életedet,veszélyeztetné a gyerekeidet,képmutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!