Férfiak! Ha holnaptól törvényileg köteleznének minden férfit, hogy csak öltönyben és nyakkendőben mehet az utcára, különben bírságot kell fizetnie, és büntetett előéletűvé válik, mit tennétek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 01:12
21/26 anonim válasza:
15:
Ha rád szabják és jó minőségű anyagaból van, ami így alsó hangon 200 ezer Ft, és állandó viseletként kellene legalább 3 szett, akkor lehet, hogy kényelmes, de a legtöbb férfinak, így nekem is, van egy 20-50 ezres konfekció öltönye alkalmakra, ami messze nem közelíti a farmer + póló/ing kényelmét.
22/26 anonim válasza:
Szerintem valami lágyabb cuccra kellene átállni, mert így nem fogod sokáig húzni! Bár, te tudod! -Vagy nem.
23/26 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy Putyin és Erdogan után Kim Dzsongun is Orbán kedvence lett, mert ott van valami ilyesmi, csak hajviselettel.
24/26 anonim válasza:
Szerintem adjuk hozzá pluszban a szabályhoz, hogy a nőknek pedig kosztüm kelljen. :D
25/26 anonim válasza:
Nem tudnék elvonatkoztatni attól, hogy mekkora ostobaság kötelezővé tenni ilyesmit, tiltakoznék ellene.
Ha csak nagyon divatba jönne és a legtöbb férfi öltönyben járna szabad akaratából én akkor sem hordanám, csak kivételes alkalmakkor.
26/26 anonim válasza:
Egyetlen dolog miatt emelném fel a hangom:
Ne legyen a nőknek ismét jobb. Nekik is kosztüm kelljen blúzzal.
Amúgy tetszene a szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!