Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások végig szórakozzák a...

Mások végig szórakozzák a fiatalságukat én meg csoda ha az utcára ki megyek, jól van ez így?

Figyelt kérdés
Nem kifejezetten bulira gondolok hanem bármi ami normális társasági élet. Én miért vagyok ilyen? Utálom magam ez miatt. Barátnőt nem tudok szerezni alap dolgok nem mennek. Barátkozás se megy. Mit lehetne csinálni? Másoknak olyan jó, miért lettem ilyen? Itthonról szoktam dolgozni van pénzem pedig de egy lúzer vagyok. Mások annyi kalandban részt vesznek nyaralnak minden. Oda az egész fiatalságom mi értelme élni ez már csak rosszabb lesz. Szorongok állandóan mindentől én már arra is gondoltam hogy drogozni kéne vagy nagyon sokat inni és akkor legalább egy csajom legyen. Nyaralni se szoktam de utálom magam már minek élek?? F

2021. máj. 9. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es Köszönöm szépen, hogy ezt leírtad, de csak annyi információ áll rendelkezésedre, amit a korábbi hozzászólásomban megosztottam és ezek alapján nincsen rálátásod a dologra, nem ismersz, nem tudod mik a problémák stb. Ez a válaszodon is látszik pl. amikor leírod, hogy mentségeket hozok, hogy én kipróbáltam, de nem segített és rajtam úgysem lehet segíteni stb., mert ez nincs így. Nem szeretnék ebbe bővebben belemenni és magyarázkodni neked, de annyit mondok, hogy gyerekként, tiniként és felnőttként is jártam több szakembernél és amit ezek közül az előző válaszomban említettem, az kizárólagosan arra vonatkozott, hogy azok az alkalmak nem segítettek nekem abban, hogy kapcsolatokat alakítsak ki másokkal és rendes társasági életet éljek. Persze, sok mindenre megoldás lehet és sok mindenben nekem is segített, illetve én nem azt mondtam, hogy ne menjen senki, csak leírtam, hogy nekem konkrétan ezen a problémámat egy pszichológus nem fogja megoldani.
2021. máj. 10. 11:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Hogy vagy most, kérdező? Remélem, jobban.
2021. jún. 21. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!