Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20 év felettiek! Ti megtartott...

20 év felettiek! Ti megtartottátok eldobozolva a sulis könyveiteket?

Figyelt kérdés

26 vagyok, tehát nem most jártam gimibe sem. El volt téve egy nagy dobozban a pincébe az összes sulis könyvem, illetve a tesómé is. Kb 2 éve mondtam a szüleimnek, hogy ürítsük ki, úgysem fogunk belenèzni soha. Néhányat megtartottunk emlékbe, de a többit elvittük a hulladékudvarba ahol bedarálták.

Mostanában jutott eszembe, hogy lehet hülyeség volt. Elfért volna lent végülis nekik, hülyén hangzik de kicsit megbántam.

Egyedül a fősulis dolgaim tartottam meg, bár lehet azokba se fogok soha belenézni már.

20 év felettiek. Ti megtartottátok a sulis könyveiteket?

2021. máj. 8. 23:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hol van a hozzászólásom?
2021. máj. 9. 00:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
az áltsulis könyvek sajnos nincsenek meg, költözéskor hátramaradtak, a gimisek meg az egyetemi jegyzetek megvannak
2021. máj. 9. 04:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
26 éves vagyok, és nem. Gőzöm sincs hol vannak sajnos. Szerintem a költözés elemésztette őket.
2021. máj. 9. 05:01
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem,én tavaly dobtam ki őket,néhány informatikai ill.nyelvkönyv kivételével.
2021. máj. 9. 08:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Oigen, megvan.
2021. máj. 9. 08:24
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a záróvizsgák után az volt az első, hogy hazamentem és kidobtam mindent. Nem kell, hogy foglalja a helyet meg arra a sok stresszre emlékeztessen, amin az iskolában végigmentem. Ha bármilyen anyagrészre szükségem lesz a jövőben, arra ott van az internet, ott megtalálok mindent, felesleges papír alapon őrizgetni bármit is.
2021. máj. 9. 08:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam sok értelmét - már ha csak azt is nézzük, hogy a történelem könyveket hányszor átírták már azóta az éppen hatalmat gyakorlók és a földrajzi egységeket, hányan keresztelték át számtalanszor az idők folyamán csak azért, hogy egy tankönyv hátsó borítóján nagyítóval látható legyen egy-egy nanomilliméteres betűvel szedett monogram. A fűtésben betöltött szerepük szerint sem kerülhettek látókörbe tankönyvek, így kibéleltem velük a kukát, amikor már nem volt rájuk szükség.
2021. máj. 9. 10:13
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

“ már ha csak azt is nézzük, hogy a történelem könyveket hányszor átírták”

Remélem a fizikát csak akkor dobos ki, amikor megint átírják. 🤣

(Einstein is csak kibővítette az értelmezési tartományt)

2021. máj. 9. 12:21
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

21 vagyok.

Pár kivétellel szinte az összes általános iskolás, és gimis könyvem megvan még most is. Egy részüket a szobámban tartom polcokon, vagy épp dobozokban, másik részük pedig a pincében, lezárt dobozokban.

Az infó és nyelvkönyveim (pláne a német) kéznél van a biztonság kedvéért. Néha kicsit én is úgy vagyok vele, hogy nem lenne rossz kidobni őket, de sajnálom is kicsit, meg mindig előjön, hogy "mi van, ha valami miatt mégis kellene egyetemen valamelyik?".

(picit azért irigylem azokat, akik tényleges könyvből tanulnak egyetemen, mi pdf-eket kapunk és nekem nagyon nem fekszik így sajnos)

2021. máj. 9. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Megvan minden, több helyen szétszórva. Kifejezetten csak azért nem fogom feltúrni a lomokat, hogy kivihessem a feleslegesen őrizgetett tankönyveket a papírgyűjtőbe, de előbb-utóbb majd biztosan a kezembe akadnak, és akkor rögtön repülhetnek is kifelé. Már csak azért is, mert a többségük mocskos, penészes helyeken hányódik.
2021. máj. 9. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!