Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Digi szerelő vagyok, sokan...

Digi szerelő vagyok, sokan miért beszélnek velem úgy mint a kutyájukkal?

Figyelt kérdés
Már megszoktam, nem zavar, csak nem értem.
2021. máj. 6. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Fogggalmam sincs, miért tenné ilyet bárki, ez az ő szegénységi bizonyítványuk. Mondjuk, ha én beszélnék bárkivel úgy, mint a kutyáknál, akkor inkább azon nézne, hogy mit szívtam, hogy ilyen közvetlen meg barátságos lettem😂
2021. máj. 6. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem "Digi szerelő" lennél, ez akkor is előfordulhatna. Sok a bunkó ember...
2021. máj. 6. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most elképzelem, hogy egy random pasi fekszik a földön, én meg vakargatom a füle tövét, és szeretetteljesen dünnyögöm hogy "mi van, te büdös disznó? Ugye tudod, hogy imádlak?"
2021. máj. 6. 14:47
 4/8 Metionin ***** válasza:
100%
Sok a bunkó sajnos. Ezek mindenkivel bunkók általában. Nemrég voltam egy magánklinikán és meglepett hogy még ott is milyen bunkón beszélnek a betegek pl. a recepcióssal. Pedig azt gondolná az ember hogy ahol ilyesmire lóvé van, ott valami értelem is szorult az emberbe, de hát nem.
2021. máj. 6. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nem értem én pl tisztelettel beszélek mindenkivel pláne a szerelővel

ha ki kell hívni még jobban oda figyelek a környezetemre takarítok stb

jó mondjuk kávéval nem merem megkínálni mert talán nem szokás.

2021. máj. 6. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ezt tapasztalod. Dolgoztam kereskedelemben és vendéglátásban, úgyhogy abszolút megértem a helyzeted.

Szerintem egyébként azért ilyenek az emberek, mert bármennyire is triviális az, hogy a szerelő/eladó/pultos/recepciós is ember, az Ő fejükben körülbelül csak robotok ezek az emberek, akiken ki tudják tölteni a frusztrációjukat. Bele sem gondolnak, hogy a szolgáltató is egy érző lény, ott és akkor csak egy feladatát végző NPC-t látnak benne körülbelül.

A másik típusú pedig a "vevőnek/vendégnek/ügyfélnek van mindig IS igaza" típus, aki szentül hiszi, hogy a szolgáltatást nyújtó embernek kutya kötelessége tűrni azt is, ha szivatják vagy bántóan viselkednek vele, mert "ezért fizetik".

Nem lehet velük mit csinálni. Van akiről lepereg, van aki pedig ezek miatt az emberek miatt vált pályát.

Tudom, elfogult vagyok, és a valóságban ez kivitelezhetetlen lenne, de esküszöm jót tenne a társadalomnak, ha minden ember legalább 1 hónapot ledolgozna bármilyen jellegű szolgáltatóiparban, akár diákmunkaként fiatalon, hogy egy kicsit más perspektívába kerüljenek a dolgok, és átérezze milyen a másik oldalon lenni.

2021. máj. 6. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan munkám, ahol nagyon csúnyán beszéltek velem, és szó szerint utáltak az emberek a munkám miatt. Pedig csak a munkám végeztem, végül otthagytam, mert lelkileg nagyon megviselt, szó szerint bele betegedtem. Pedig én mindig mindenkivel udvarias voltam és vagyok.

Ez a másik emberek viselkedését jellemzi és nem a tiéd. Mondom ezt úgy, hogy én nagyon lelkis vagyok, és tényleg nagyon nehezen viseltem a dolgot. Kénytelen voltam másik munkát keresni, bármennyire is kilátástalan volt akkor a helyzetem, mert nem bírtam volna már sokáig csinálni.

2021. máj. 9. 15:46
 8/8 Dagadozó Agy ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj a jófejek pozitív gesztusaira figyelni. A bunkókkal pedig ne foglalkozz.
2021. máj. 30. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!