Nők! Nektek miért jóval empatikus ha egy pasi állatszerető?
Figyelt kérdés
Eskü érdekel#Állat,állatszeretet,empatikus,empátia,nő
2021. máj. 6. 09:11
11/19 A kérdező kommentje:
10
Grat,most ezért a beszólásért kapsz egy arany dildót :DD
Am,dilesziás vagyok ha nem zavar..
2021. máj. 6. 10:07
12/19 anonim válasza:
Nem a diszlexia lesz a gond, hanem hogy nem vagy tisztában a szavak jelentésével.
13/19 anonim válasza:
Kár, hogy a diszlexia sem ezt jelenti. :D
14/19 anonim válasza:
Párom diszlexiás, nem komplett szavakat kever össze, hanem csak betűket.... :D
Úgyhogy ez nem jött be.
15/19 anonim válasza:
Kérdező, nem ciki, ha tévesztesz szavak jelentésével kapcsolatban, csak akkor ne a diszlexiára hivatkozz, mert az olvasási részképességzavar. Mindenkivel előfordul, hogy téveszt, én megelőlegeztem, hogy csak erről volt szó, és ennek fényében válaszoltam. Esetleg írj az oldal moderátorainak, hogy írják át a kérdést, és az erre vonatkozó válaszokat kukázzák ki (nem fogunk haragudni érte szerintem). :-) Én úgy jegyeztem meg általános iskolában, hogy a muszáj pontos j és nem ly, hogy a tanárunk elviccelte, hogy mi lehet a muszik ige. :-) Megmaradt örök emlékként, pedig régen volt.
16/19 anonim válasza:
Nálunk az volt, hogy a muszáj azért pontos j, mert a bocinak a szája (mú-száj). :D
17/19 Metionin válasza:
Azért mert nekem fontos hogy legyen háziállatom és nem jövök össze olyannal, aki nem szereti őket vagy nem akar.
18/19 anonim válasza:
Azért fontos, mert nekem mindig is volt háziállatom és egy olyan emberrel nem akarok együtt lenni, aki úgy néz az állatra, mint egy darab rongyra. Főleg, ha nem is szereti őket...
19/19 anonim válasza:
Off, de kár hogy a kérdezőt nem lehet pontozni, hatalmasat röhögtem az arany dildós kommentjén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!